O Ses Türkiye'de Özlem Çelik 'Hey Gidi Karadeniz' türküsüyle büyüledi- 5 Aralık Cumartesi

O Ses Türkiye'de Özlem Çelik 'Hey Gidi Karadeniz' türküsüyle büyüledi- 5 Aralık Cumartesi

O Ses Türkiye'de Özlem Çelik 'Hey Gidi Karadeniz' türküsüyle büyüledi. O Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümüne Özlem Çelik damga vurdu. Kazım Koyuncu'nun 'Hey Gidi Karadeniz' türküsünü söyleyen Özlem Çelik jüri üyelerini sesiyle büyüledi. Özlem Çelik hem sesiyle hem hayat hikayesiyle O Ses Türkiye'ye damga vurdu. İşte 5 Aralık Cumartesi O Ses Türkiye'de yaşananlar...

O Ses Türkiye'de Özlem Çelik 'Hey Gidi Karadeniz' türküsüyle herkesi ekranlara kitledi. O Ses Türkiye dün gece yeni bölümüyle ekranlardaydı. 5 Aralık Cumartesi yayınlanan O Ses Türkiye'ye Özlem Çelik damga vurdu. Kazım Koyuncu'nun seslendirdiği 'Hey Gidi Karadeniz' türküsünü söyleyen Özlem Çelik, sesiyle geceye damga vurdu. 5 jüri üyesini de döndürmeyi başaran Çelik, Ebru Gündeş'i seçti. Geceye damgası vuran Özlem Çelik sesiyle de sosyal medyayı salladı. İşte 5 Aralık Cumartesi O Ses Türkiye'de yaşananlar...

Hem sesiyle hem hayat hikayesiyle geceye damga vurdu

5 Aralık Cumartesi günü yayınlanan 'O Ses Türkiye' yarışmasında Kazım Koyuncu’nun 'Hey Gidi Karadeniz' türküsünü seslendiren Özlem Çelik performansıyla büyük beğeni toplandı. Türküyü bitirdikten sonra jüri üyeleri tarafından ayakta alkışlanan Özlem Çelik, stüdyoda bulunan izleyicilerin de büyük beğenisini topladı. Hayat hikayesi ile de jüriyi ve ekran başındaki seyircileri etkileyen Özlem Çelik, yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

"Kardeşimin vasiyetini yerine getirmek için buradayım"

"Ben buraya birçok kez katıldım hatta kardeşimle katılmıştım. Benim kardeşim bir sene önce trafik kazasınra rahmetli oldu. Kardeşim öldükten sonra onun için çok katılmak istedim. O öldükten sonra O Ses Türkiye'ye katılmak benim için vasiyet oldu. Onun için burdayım." 

Özlem Çelik, hayat hikayesini anlattıktan sonra stüdyoda duygusal anlar yaşandı. Seyirciler, sesi titreyen Çelik'ten türküyü bir kez daha söylemesini istedi. Jürinin de bu bu isteğe katılması ile Özlem Çelik, 'Hey Gidi Karadeniz' türküsünü bir kez daha okudu.

O Ses Türkiye'ye katılsaydınız hangi juri üyesini seçerdiniz?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN