Özdağ Demirtaş'ı "benzetti": 'Robin Hood' dediler 'Pinokyo' çıktı

Özdağ Demirtaş'ı "benzetti": 'Robin Hood' dediler 'Pinokyo' çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, "HDP ve Selahattin Demirtaş bir projedir. 7 Haziran öncesi ona ’Robin Hood’ diyorlardı. Kendisi zaman zaman Selahaddin Eyyübiliğe özendi. Demirtaş olsa olsa Pinokyo olur” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, HDP’yi terör örgütünün sözcülüğünü yapmakla suçlayarak, “HDP ve Selahattin Demirtaş bir projedir. 7 Haziran öncesi ona ’Robin Hood’ diyorlardı. Kendisi zaman zaman Selahaddin Eyyübiliğe özendi. Demirtaş olsa olsa Pinokyo olur. Başka bir şey olamaz. Pinokyolar ancak ve ancak PKK’nın marşlarını söyler” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özdağ, Manisa’da bir dizi taziye ziyaretlerinde bulundu. Manisa’nın eski belediye başkanlarından Adil Aygül’e, tanınmış diş hekimlerinden Mehmet Dilşen’e, AK Parti eski il yöneticilerinden Hayri Soytürk ve AK Parti Şehzadeler İlçe Yöneticisi Vahyettin Yüzgül’e taziye ziyaretlerinde bulunan Özdağ’a, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, Yeşilay Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ve parti yöneticileri eşlik etti.

İNSAN ÖMRÜ EZANLA NAMAZ ARASI KADAR KISA

İnsan ömrünün ezanla namaz arası kadar kısa olduğunu kaydeden Özdağ, “Ömür, namazsız ezanla, ezansız namaz arası kadardır. İnsan ilk doğduğu zaman kulağına ezan okunur ama o ezanın namazı kılınmaz. O ezan namazsız ezandır. insan öldüğü zaman kılınan cenaze namazının da ezanı yoktur. O da ezansız namazdır. Aslında o namazın ezanı insan doğunca okunur kulağına. Bu nedenle ömür ezanla namaz arası kadar kısa olup, yaşadığımız hayatın değerini bilmeliyiz. Ömrümüzü boşa geçirmeyip dolu dolu yaşamalıyız. Bir nefes bile boşluk bırakmamalıyız” dedi.

Terör ve terörle mücadele konusunda sorulara yanıt veren Özdağ, kararlı bir şekilde operasyonların devam ettiğini ve terörü ne pahasına olursa olsun sonlandıracaklarını belirterek HDP’yi terör örgütünün sözcülüğünü yapmakla suçladı.
Özdağ, partilerin araç olduğunu belirterek "CHP, MHP, AK Parti bunlar araçtır, HDP’yi zaten parti olarak kabul etmiyorum. O parti değil o terörist bir parti. Onlar ne zaman ’Tek vatan’ derlerse, ’Tek bayrak’ derlerse, ’Tek millet’ derlerse, ’Tek devlet’ derlerse o zaman milli bütünlük içerisinde siyaset yaparlarsa, o zaman gerçek bir parti olur. Neymiş Fırat’ın öbür tarafında Kürdistan kuracaklarmış. Hadi oradan be! Bu topraklar Türkiye Devletinin toprakları. Bu topraklarda herkes yaşayacak. Kürdü, Türk’ü, Arabı, Çerkez’i, Alevi ve Sünnisi hep beraber yaşayacağız. Ama bu topraklarda başka bayrak dalgalandırmayız. Biz bu topraklarda başka bir isimle bizim topraklarımızı böldürtmeyeceğiz. Özerklikmiş, öz yönetimmiş, hepsi hikaye. Başlarına yıkacağız hepsini."

HDP BİR PROJEDİR

Dokunulmazlıklarla ilgili görüşmeler esnasında HDP’li milletvekillerinin PKK ve Abdullah Öcalan’la ilgili Kürtçe slogan atmaları konusuna da değinen Özdağ, şunları söyledi:

“HDP ve Selahattin Demirtaş bir projedir. 7 Haziran öncesi ona ’Robin Hood’ diyorlardı. Kendisi zaman zaman Selahaddin Eyyübi olmaya özendi. Demirtaş olsa olsa Pinokyo olur. Başka bir şey olamaz. Pinokyolar ancak ve ancak PKK’nın marşlarını söyler. Türkiye’nin bütününe, tarihine, geleceğine ihanet ediyorlar. İhanet cezasız kalmaz. Dokunulmazlıkları kalkacak. Şimdi de Pinokyo kıvırıyor. Kıvırma. Git mahkemeye, suçsuzsan gel, değilsen git cezaevine. CHP ve MHP’ye büyük görev düşüyor. CHP’nin içinde HDP aşıkları, PKK aşıkları var. İnşallah yerli ve milli solcular gereğini yaparlar."

MANİSA/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN