Suriye sınırındaki İslahiye’ye 16 Fırtına obüsü ile zırhlı araç sevkiyatı

Suriye sınırındaki İslahiye’ye 16 Fırtına obüsü ile zırhlı araç sevkiyatı

Suriye'nin PYD denetimindeki Afrin bölgesi ile komşu olan İslahiye'ye 16 Fırtına obüsü ile zırhlı araç ulaştırıldı.

Tekirdağ’dan demiryolu ile sevk edilen 16 Fırtına obüsü ile zırhlı araç, Gaziantep'in Suriye sınırındaki İslahiye ilçesine ulaştı.

Suriye'nin PYD denetimindeki Afrin bölgesi ile komşu olan İslahiye'de, sınır hattındaki güvenlik önlemleri artırılmaya devam ediyor. Son günlerde zırhlı araç takviyesi yapılan İslahiye'ye bugün de Tekirdağ Mekanize Piyade Tugayı’ndan demiryoluyla sevk edilen 16 Fırtına obüsü Gaziantep’in İslahiye İlçesi’ne ulaştı.

Tren Garı'na ulaşan ve geniş güvenlik tedbirleri tek tek vagonların üzerinden indirilen Fırtına obüsleri, polis ekiplerinin eskortu eşliğinde karayoluyla İslahiye 106’ncı Topçu Alay Komutanlığı'na götürüldü.

SURİYE SINIRINA DEV SEVKİYAT

Fırtına obüsleri ile zırhlı araçların ilerleyen günlerde Suriye sınırında belirlenen bölgelere konuşlandırılacağı öğrenildi.

GAZİANTEP/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN