Tahir Elçi'nin vurulma anı kameralda - Video

Tahir Elçi'nin vurulma anı kameralda - Video

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin basın açıklaması yaptığı sırada çıkan çatışmada vurulma anının görüntüleri ortaya çıktı. Görüntülerde polisler ve Tahir Elçi'nin iki terörist grubun arasında kaldığı görülüyor. 1 polisin de şehit düştüğü çatışmada 2 gazeteci de yaralandı. Çatışma anı saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi'nin başından vurulduğu çatışmanın görüntüleri ortaya çıktı. Dört Ayaklı Minare önünde asın açıklaması yapılırken çıkan çatışmada başından vurulan Tahir Elçi hayatını kaybbetti. 1 polis de şehit düştü. 2 gazetecinin de yaralandığı çatışma anları kamerelar tarafından saniye saniye kaydedildi. 

15-11/28/tahir2-1448709206.jpg

15-11/28/tahir1-1448709240.jpg

15-11/28/tahir3-1448709226.jpg

Tahir Elçi nasıl öldürüldü?

Kamera kayıtlarında iki terörist grubun ateşine polisler karşılık verirken Tahir Elçi'nin başını eğdiği görülüyor. İki polis önce sokağın sol tarafındaki teröristelere ateş ediyor. Daha sonra sağ taraftaki teröristlere karşılık veriyor. Polisler sağ tarafa döndüğü sırada Tahir Elçi'nin vurularak yere düştüğü görülüyor. Polisler ateş etmeden önce Tahir Elçi'nin sokağın sağ tarafındaki terörist grubun ateşi sonucu öldüğü tahmin ediliyor. Kesin bilgi kriminal incelemeden sonra ortaya çıkacak.

Tahir Elçi'nin vurulma anı

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde basın açıklaması yaptıktan sonra teröristlerin silahlı ve roketli saldırısına uğrayan grubun içerisinde bulunan ve ağır yaralanan Diyarbakır Barosu Başkanı Tahir Elçi, kaldırıldığı Diyarbakır Selahattin Eyyübi Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetti. Elçi’nin başından vurulduğu öğrenildi.

Çatışmada yaralananlar arasında Anadolu Ajansı muhabiri Aziz Aslan ile DHA muhabiri Ramazan Yavuz ve Baro yöneticilerinin de olduğu öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN