Güney Kore'deki bir ABD askerinde koronavirüs tespit edildi

Güney Kore'deki bir ABD askerinde koronavirüs tespit edildi

Güney Kore'de konuşlu bir birlikte görev yapan ABD askerinde koronavirüs tespit edildi. Askerin son zamanlarda hem Camp Carroll hem de Camp Walker üslerini ziyaret ettiği öğrenildi.

Güney Kore'de yeni tip Koronavirüs (Kovid-19) vakaları 1000'e ulaşırken ülkedeki bir ABD askerinde de test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

ASKERİ TATBİKATLAR AZALACAK

Virüsten en çok darbe alan Daegu şehrine 20 km yakındaki bir askeri kamp olan Caroll Kampı'nda görevli bir ABD askerinde de virüs testi pozitif çıktı. Bu vaka ile ilk kez bir ABD askerine de virüs bulaşmış oldu. ABD'li yetkililer, 23 yaşındaki askerin kamp dışında kendi evinde karantinada olduğunu açıkladı.

Geçtiğimiz pazar günü de eski bir ABD askerinin eşinin Daegu yakınındaki askeri kampları ziyaretinin ardından virüse yakalandığı duyurulmuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN