Hafta sonu ne yapsak?

Hafta sonu ne yapsak?

İstanbul'da bu hafta sonunun en iyi konserleri, etkinlikleri, filmleri, sergileri ve daha fazlasını sizin için seçtik.

İstanbul Kongre Merkezi’nde kapılarını açan İstanbul Sanat ve Antika Fuarı, Pazar akşamına kadar ziyaret edilebilecek. Türk resim ve heykel sanatından Paris Ekolüne, ‘14 Kuşağı’ndan ‘d’ Grubu’na ve 1800’lü yıllardan günümüze kadar gelmiş birçok sanat eseri ve antika objeye ev sahipliği yapan fuarda II.Abdülhamit Dönemi’nin saray ressamlarından Fausto Zonaro’nun başyapıtlarından ‘İnci Dizen Kız’ tablosunu da görebilirsiniz.

PAUL VE THE BANDITS'TEN ANADOLU EZGİLERİ 

Paul Dwyer, Anadolu’nun 75 ilini gezdiği müzik ve kültür programı ‘Müzik ve Yo’ ile seyirciye Türk Müziğinin en önemli eserlerini aktardı. Etkinlendiği Anadolu Kültürünü keşfetme fırsatı da yakalayan sanatçı ‘Batı’dan Anadolu’ya Ezgiler’ konseriyle bu akşam  Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde sahne alacak. Ücretsiz konsere herkes dinleyici olarak katılabilir.

ÇOCUKLARA MASKE TASARIM ATÖLYESİ  

Trumpland Sahne’de bugün ‘Topik’in Rüyası’, pazar günü ise ‘Hepimizin Bahçesi’ adlı tiyatro oyunları sahnelenecek. Her iki tiyatro oyunu da saat 13.00’te başlayacak.Tiyatro oyunlarının ardından düzenlenecek atölyelerde ise çocuklar hayal güçlerini kullanarak maske tasarlayacak, ister sevdikleri bir hayal kahramanının yerine geçebilecek ister bir süper kahraman ister bir çizgi kahramanı isterlerse de kendi yarattıkları bir hayal kahramanı olabilecekler. Uzman atölye eğitmeni eşliğinde 14.00-16.00 saatleri arasında ücretsiz gerçekleşecek ‘Maske Tasarım Atölyesi’nde çocuklar hem eğlenecek hem de el becerilerini geliştirecekler.

OSCAR'LI FİLMLERİ KAÇIRANLARA FIRSAT

Cinemaximum, Oscar ödüllü filmleri sinemaseverler için yeniden vizyona taşıyor. 92. Akademi Ödülleri’nde Oscar kazanan ‘Parazit’, ‘Judy’ ve ‘Joker’ filmleri özel bilet fiyatıyla, 12 TL’den Cinemaximum’larda tekrar gösterime giriyor. Joanquin Phoenix’e En İyi Erkek Oyuncu Ödülü’nü kazandıran Joker ise Cinemaximum IMAX salonlarda 17 TL’den izleyiciyle buluşuyor.

GAZİANTEP’TE BECKETT OYUNU

Antalya Devlet Tiyatroları oyuncuları, Samuel Beckett’in Godot’yu Beklerken oyununun sahne arkasında iki yedek oyuncunun yaşadıklarını anlatan, Godot’yu Beklerken’deki bekleme durumuna geçmeyi bekleyen yedek oyuncuların hikayesini Gaziantep’te sahneleyecek. Bugün 20.00 yarın ise 14.00 ve 20.00 saatlerinde üç kez sahnelenecek oyunda Sedat Mayadağ, Gökhan Tüzün ve Gökçesu Ulukut rol alıyor. İki perdelik oyunu Onat Kutlar sahnesinde izleyebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN