Başkan Arslan’dan engelli bireylere müjde

Başkan Arslan’dan engelli bireylere müjde

Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, artık toplu taşıma araçlarında engelli vatandaşlardan ücret alınmayacağını belirtti

Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Engelliler Koordinasyon Merkezini ziyaret eden Hakkari Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdi Arslan, merkezin yaptığı çalışmalara değindi. Arslan, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının 4 Mart 2014 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanan ve ayrıca Hakkari Belediye Başkanlığının 11 Eylül 2017 tarih ve 48 No’lu meclis kararına istinaden engelli vatandaşların ücretsiz seyahat kartlarındaki yönetmeliği gereğince şehir içi toplu taşıma araçlarından ücretsiz yararlanması konusunu araç sahiplerine tebliğ ettiğini ifade etti. Arslan, toplu taşıma araçlarında engelli vatandaşlardan ücret alınmayacağının müjdesini verdi.Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanı Mesut Keskin ise ziyaretten dolayı Arslan’a ve yönetim kuruluna teşekkür ederek, ücretsiz taşıma uygulamasından dolayı memnun olduklarını dile getirdi.

HAKKARİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN