Başkan Gür’den Esendere sınır kapısı müjdesi

Başkan Gür’den Esendere sınır kapısı müjdesi

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, Yüksekova Esendere Sınır Kapısının pazartesi gününden itibaren 24 saat hizmet vereceği müjdesi verdi

Uzun süreden beridir tek vardiya hizmet veren Esendere Sınır Kapısının bundan sonra 24 saat hizmet vereceği öğrenildi. Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür, ”Yüksekova Esendere Sınır Kapası uzun süredir tek vardiya bazen de iki vardiya olarak hizmet veriyordu. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ve yardımcısı Fatih Çiftçi’nin girişimleri sonucu artık 4 vardiya yani 24 saat halkımıza hizmet verecek. Esendere Sınır Kapısındaki 24 saat uygulaması pazartesi gününden itibaren başlayacak. Yöremize olan desteklerini esirgemeyen Bakanımız Bülent Tüfenkci ve yardımcısı Fatih Çiftçi’ye yöre halkı adına teşekkür ediyoruz” dedi.Esendere Sınır Kapısının 24 saat hizmet vermeye başlaması ise yöre halkını sevindirdi. Vatandaşlar bir ilke imza atan Ak Parti Hakkari İl Başkanı Emrullah Gür’e teşekkür ettiler.

HAKKARİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN