Hakkari SPK Okulu Halk Oyunları ekibi Türkiye finaline gidiyor

Hakkari SPK Okulu Halk Oyunları ekibi Türkiye finaline gidiyor

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’de Sermaye Piyasası Kurulu (SKP) Ortaokulu Halk Oyunları ekibinin, Türkiye finaline katılacağı belirtildi

Bir süre önce Mardin de yapılan Okullar Arası Halk oyunları Bölge Yarışmasında 8 bölge içinde ikinci olan Hakkari Sermaye Piyasası Kurulu (SKP) İlköğretim Okulu, Yıldızlar kategorisinde Türkiye finalleri için Kayseri’ye gidecek. 14-15 Nisan’da yapılacak olan Türkiye finaline katılacak olan SPK Okulu Halk Oyunları ekibinin başarı elde etmesi bekleniyor. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu Hakkari İl Temsilcisi Sıtkı Zerek, yaptığı konuşmasında, “Her zaman bizden desteklerini esirgemeyen ve bölge yarışmalarına katılmamızı sağlayan Hakkari Valimize, Belediye Başkanımıza ve İl Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum” dedi.

HAKKARİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN