Hakkari’de Ramazan etkinlikleri

Hakkari’de Ramazan etkinlikleri

Hakkari Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan şenliklerine katılamayan çocuklar için ekipler mahallerde gösteri yaptı

Bedensel engelleri olduğu için etkinlik alanına gelemeyen çocukların ayağına giden ekipler, ‘Polis Kanka’lar da eşlik etti. Hakkari Belediyesi ve Cinegolds Organizasyon tarafından organize edilen mahalle etkinliklerinde Hacivat-Karagöz gösterisi yapılarak çocuklar için yüz boyama etkinliği düzenlendi.Hakkari Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de katıldığı etkinliklerde, çocuklar ‘Polis Kanka’yla oyunlar oynayarak eğlendi. Berçelan Mahallesi’nde bulunan evleri ziyaret eden ekipler, çocukların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Palyaçolar gösterilerinin de yapıldığı etkinlikler için çocuklar Hakkari Valisi ve belediye başkanına teşekkür ettiler.

HAKKARİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN