İş makineleri Mehmetçik için seferber oldu

İş makineleri Mehmetçik için seferber oldu

Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde 2867 rakımlı askeri üs bölgesinde kar kalınlığının yer yer 5 metreyi aştığı yollar, ekiplerin hummalı çalışmaları sonucu ulaşıma açıldı

Irak ve İran üçgenindeki Şemdinli ilçesine bağlı Tekeli köyü bölgesinde 2867 rakımda bulunan askeri üs bölgesine giden yolda karla mücadele çalışması devam ediyor. Şemdinli İlçe Özel İdaresi ekipleri, metrelerce kalınlıktaki karlı yollarda güçlükle ilerledi. 4 günlük çalışma sonunda 20 kilometrelik yol ulaşıma açılırken, genişletme çalışmaları ise sürdürülüyor. Ekipler, yer yer kar kalınlığının 5 metreye ulaştığını belirterek, “Mehmetçik bu zorlu koşullarda vatanımızı koruyor. Bizim amacımız araçlar için yolu açıp kara ulaşımını bir an önce devreye sokmaktı. Çok şükür kazasız belasız yolu el birliğiyle Mehmetçiğimizin hizmetine açtık” dediler.

HAKKARİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN