Milletvekili Çakır Hakkari’de ziyaretlerde bulundu

Milletvekili Çakır Hakkari’de ziyaretlerde bulundu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Doğu Anadolu Bölgesinden Sorumlu Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, yerel seçimler kapsamında Hakkari ve Yüksekova ilçesinde ziyaretlerde bulundu

Yaklaşan yerel seçimler kapsamında Hakkari’ ye gelen AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, yerel seçim çalışması kapsamında Hakkari Valiliği. Belediye Başkanlığı, Ak Parti il teşkilatı ile esnafları ziyaret etti. Esnaf ziyaretinin ardından Ak Parti yönetimi ile birlikte Hakkari Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim’i de ziyaret eden Çakır, yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yaklaşık yarım saat süren ziyaretin ardından Çakır ve beraberindekiler Yüksekova ilçesine hareket etti.Yüksekova kaymakamlığını da ziyaret eden Çakır, yerel seçimler kapsamındaki çalışmalarını değişik illerde sürdüreceklerini belirtti.

HAKKARİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN