Şehit Mehmet Ceyhan caddesi tazyikli suyla yıkandı

Şehit Mehmet Ceyhan caddesi tazyikli suyla yıkandı

Hakkari Belediye Başkanlığı ekipleri Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi olmak üzere kentin değişik noktalarını tazyikli suyla yıkadı

Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerince kent genelindeki yol, kaldırım ve orta refüjlerde biriken toz, çamur ve çöp atıklarına yönelik kapsamlı bir temizlik çalışması başlatırken itfaiye müdürlüğü ekipleri ise Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde yıkama çalışması başlattı. Kentin caddelerin güzel bir görünüme kavuşturan belediye ekipleri yöre halkından ise tam not aldılar. Hakkarili vatandaşlar ise, yangınlara anında müdahale eden itfaiye ekiplerini kutladıklarını belirterek, son günlerde kentin değişik noktalarını büyük bir titizlikle yıkamalarının ise taktire şayan olduğunu ifade ederek, belediyenin tüm birimlerine teşekkür ettiler.

HAKKARİ/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN