Sümbül engelliler rakip tanımıyor

Sümbül engelliler rakip tanımıyor

Basketbol Bölgesel Ligi D Grubu’nda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, rakiplerini farklı yenerek, 2

sıradaki yerini korudu.Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde Basketbol Bölgesel Lig D Grubu’nda mücadele eden Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol takımı, kendi evinde oynadığı maçlarda Şanlıurfa Bedensel Engelliler takımını 58-20, Diyarbakır Ortopedik Engelliler takımını ise 74-12 yenerek ligde 2. sıradaki yerini korudu.Hakkari Sümbül Engelliler Spor Kulübü Takım Kaptanı İlyas Kaya, takımın her geçen gün daha da iyiye gittiğini ifade etti. Kalan maçlarını da kazanarak, ligi ilk 2’de tamamlamak istediklerini dile getiren Kaya, Play-Off müsabakalarında Hakkari’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.Sümbül Engelliler Spor Kulübü Başkanı İlhan Ertuş ise takımın başarısından dolayı tüm ekibi kutlayarak, kendilerine her zaman destek olan Vali Cüneyt Orhan Toprak ve forma sponsoru olan iş adamı Niyazi Ediş’e teşekkür etti.

HAKKARİ/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN