Vali Toprak ’Mamoş"adlı tiyatro oyununu izledi

Vali Toprak ’Mamoş"adlı tiyatro oyununu izledi

Hakkari’deki kültür ve sosyal faaliyetlere büyük önem veren Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Grup Mizah tarafından sahnelenen "Mamoş" adlı tiyatro oyununu izledi

Atatürk Kültür Merkezinde sahnelenen oyunu Vali Toprak’ın yanı sıra eşi Dr. Funda Toprak, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Kokmaz, İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu, Hakkâri Barosu Başkanı Av. Zeydin Kaya ve çok sayıda tiyatrosever izledi. 15 kişiden oluşan tiyatro topluluğunun rol aldığı ve bir öğrencinin üniversite hayatının anlatıldığı tiyatro oyunu izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Oyunun sonunda Vali Cüneyit Orhan Toprak, eşi Dr. Funda Toprak, Grup Mizah Yönetmeni Oktay Kaya ve tiyatrocuları tebrik ederek çalışmalarında başarılar dileyerek birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

HAKKARİ/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN