Yüksekova’da sıcak asfalt çalışması

Yüksekova’da sıcak asfalt çalışması

HAKKARİ (İHA) – Hakkari’nin Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, İnanlı köyünde yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde takip etti

Yüksekova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihale yoluyla yapımı gerçekleştirilen İnanlı köy yolunun 2 bin 500 metrelik zemin hazırlık çalışmaları bittikten sonra sıcak asfalt döşenmeye başlandı. Yapılan çalışmayı yerinde takip eden Yüksekova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Mahmut Kaşıkçı, köy sakinleriyle de bir araya gelerek sohbet etti. Köy sakinleri, yıllar sonra yollarının sıcak asfalta kavuşmasının sevincini yaşadıklarını ve yapılan çalışmadan çok memnun olduklarını dile getirerek teşekkür ettiler.Daha sonra firma yetkilisinden yapılan çalışmanın seyri hakkında bilgi alan Mahmut Kaşıkçı, “Bildiğiniz üzere sadece Yüksekova’nın değil köylerimizin de altyapı çalışmaları devam ediyor. Şehrimizin her noktasında ne varsa köylerimizde de olacaktır. Bu kapsamda köylerimiz su ve kanalizasyon hizmetlerine kavuşacaktır. Köylerimizin yol stabilizesi yapılmış ve yamalanmış bozuk yollardan olmayacak artık. Köylerimizi de sıcak asfalta kavuşturacağız. Şehrin konforunu köylerimize de taşıyacağız. KÖYDES kapsamında ağırlığımızı yol çalışmalarına vereceğiz. Yol çalışmalarını köy muhtarlarımızla beraber takip etme imkanı buluyoruz. Çalışmayı yürüten firmanın yolları çok güzel bir şekilde yaptığını görüyoruz. Vatandaşlarımız hizmetin en iyisine layık. Eski taş toprak yollardan eser kalmayacak inşallah. Çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HAKKARİ/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN