Hatay’da mezarlıklar doldu taştı

Hatay’da mezarlıklar doldu taştı

Hatay’da Ramazan Bayramı’nın ilk gününde kılınan bayram namazının ardından mezarlıklara akın eden vatandaşlar hayatını kaybetmiş yakınlarını ziyaret etti

Sabah Namazı sonrası bayram namazı için vatandaşlar camilere akın etti. Genç, yaşlı, çocuklar saflarda yerlerini alarak camileri doldurdu. Bayram namazının kılınmasının ardından dualar edildi.Camilerde kılınan bayram namazının ve bayramlaşmanın ardından vatandaşlar yakınlarının mezarlarını ziyaret etti.Hatay Büyükşehir Belediyesi Asri Mezarlığı kapısında bekleyen belediye görevlileri tarafından vatandaşlara bayram şekeri ve kolonya ikram edildi. Mezarlık çevresinde satılan ve mezarlıklara güzel bir görüntü veren ‘murt’ bitkisi de mezarlığa gelen ziyaretçiler tarafından satın alınarak yakınlarının mezarlarına götürüldü.Mezarlıkta görevlerini yapan vatandaşlar ardından sevdikleriyle bayramlaşmak üzere mezarlıktan ayrıldı.

HATAY/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN