Kursiyerlerden yağlı boya resim sergisi

Kursiyerlerden yağlı boya resim sergisi

İskenderun Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle açılan kursa katılan 56 kişi yağlı boya resim sergisi açtı

İskenderun Belediyesi’nin Çay Mahallesi’ndeki sosyal tesislerinde eğitim gören 56 kursiyerin 100’e yakın eserinin yer aldığı yağlı boya resim sergisi Belediye Sanat Galerisi’nde açıldı.Serginin açılışına Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mehmet Söylemez, kursiyerler ve davetliler katıldı.Sergiyi ziyaret eden İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yağlı boya resim kursuna yoğun bir talep olmasıyla birlikte bu kursu Halk Eğitim Merkezi ile ortaklaşa düzenlediklerini söyledi. Başkan Seyfi Dingil, “Kurs sonunda açılan sergiyle el emeği göz nuru ürünleri, kursiyerlerimiz vatandaşlarımızın beğenisine sundu. Kursiyerlerimizin hazırladığı sergide birbirinden güzel resimler ve el sanatları var. Tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Kadınlarımızın el emekleri görülmeye değer. Tüm vatandaşlarımızı bu açılan sergileri görmeye davet ediyorum. Kentin farklı bölgelerinde el sanatlarına yönelik kurslarımız devam edecek. Ben buradan halk eğitim merkezi yöneticilerine ve hocalarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.İskenderun Belediyesi Sanat Galerisi’nde 100’e yakın eserin sergilendiği yağlı boya resim sergisi bir hafta sanatseverlerin ziyaretine açık kalacak.

HATAY/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN