Sınırdaki Mehmetçiğe 1 ton cezerye

Sınırdaki Mehmetçiğe 1 ton cezerye

Zeytin Dalı Harekatı’na destek veren Mersinli vatandaşlar, Suriye sınırına sıfır noktadaki Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde hudut karakollarında görev yapan askerlere 1 ton cezerye ikram etti

Mehmetçiğe destek ve enerji vermek için Hatay’ın Reyhanlı ilçesine gelen "Mersinliyim Mersin’e Sahip Çıkalım Diyenler Derneği" üyeleri, hudut karakollarında görev yapan askerlere, paketlere ayrılmış 1 ton cezerye ikram etti.Dernek Başkanı Adem Özcan ve beraberindeki dernek üyeleri, askerlerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Amaçlarının, Mersin halkının Afrin’de çatışma halinde olan Mehmetçiğin yanında olduğunu göstermek olduğuna dikkat çeken Başkan Özcan, "Mersin halkının gönlünden kopan cezeryeler derneğimizde toplandı, paketlendi ve Reyhanlı’ya getirdik. Devletimiz, askerimizin her türlü ihtiyacını karşılıyor bundan eminiz. Bizim amacımız halkta birlik beraberlik oluşturmak ve birliğin desteğini Mehmetçiğe göstermek" ifadelerini kullandı.

HATAY/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN