2018 Survivor Gönüllüler kadrosu açıklandı! İşte 2018 Survivor Gönüllüler kadrosu...

2018 Survivor Gönüllüler kadrosu açıklandı! İşte 2018 Survivor Gönüllüler kadrosu...

2018 Survivor Gönüllüler kadrosu açıklandı.Birbirinden güçlü yarışmacıların yarıştığı Survivor 2018, 10 Şubat'ta başlayacak. Yine çok izlenecek ve reytingleri de alt üst edecek. Bundan önce ise merak edilen bir konu var. 2018 Survivor'da kimler yarışacak? Artık belli oldu. 2018 Survivor Ünlüler takımının ardından Gönüllüler takımı da belli oldu. İşte merakla beklenen o dev 2018 Survivor Gönüllüler kadrosu.

2018 Survivor Gönüllüler kadrosu açıklandı. Kadroda birbirinden güçlü daha önce hiç görmediğimiz isimler yer alıyor. 2018 Survivor yine bomba gibi bir girişle bütün reytingleri alt üst edecek gibi duruyor. Çünkü şimdiden herkes 2018 Survivor Gönüllüler kadrosu açıklandı mı merak etmeye başladı. İlk olarak 2018 Survivor Ünlüller kadrosunun açıklanmasının ardından gözler ikinci açıklamaya yani 2018 Survivor Gönüllüler kadrosuna çevrilmişti. Ara Ara açıklamaların yapıldığı isimler ile ilgili tam bilgiler verildi. O Ses Türkiye Final programının ardından Acun Ilıcalı 2018 Survivor Gönüllüler kadrosunu açıkladı. Merakla beklenen isimler hiç de şaşırtmadı. Aralarında daha önce tanıdığımız yüzlerin bulunduğu 2018 Survivor Gönüllüler takımı şu şekilde;

2018 SURVİVOR GÖNÜLLÜLER KADROSU

Cumali Akgül

Birsen Bekgöz

Ramazan Kalyoncu

Gizem Kurtulan

Melih Özkaya 

Yağmur Banda

Ecem Karaağaç

Nevin Yanıt Baltacı

Anıl Berk Baki

Funda Alkayış 

Gamze Aksu 

Marcus

18-02/05/survivor-gonulluler.jpg

2018 Survivor Gönüllüler takımında Cumali Akgül'ün yürüyerek İstanbul'a ulaştığını biliyoruz. Acun Ilıcalı kendisini kırmamak adına onu kadroya dahil etmişti. Birsen Beköz ise daha önce televizyonda görmediğimiz isimlerden. Ramazan Kalyoncu ise daha önce TV8 başka bir programda yarışmış Survivor'a gidememişti. Ecem Karaağaç'da yine daha önce TV8'de bir programda yarışmış Survivor'a gidememişti. Şimdi iki isimde Survivor 2018'de en iyiler ile yarışacak. Nevin Yanıt ise Milli atletimiz bakalım Survivor 2018'de Nagihan, Merve ve Sema'ya karşı nasıl bir başarı gösterecek. Marcus ise çok sıradışı biri olarak karşımıza çıkıyor. O da Survivor 2018'i mental olarak başarıyla bitirebilecek isimler arasında yer alıyor. 

2018 Survivor Gönüllüler kadrosu Ünlüler karşısında başarılı olabilecek mi? 2018 Survivor şimdiden çok heyecanlı olmaya başladı bile. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN