2019 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu mu?

2019 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu mu?

2019 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? sorusu medyada yer alan O Ses Türkiye haberlerinden sonra arama motorlarında sorgulanmaya başlandı. Peki O Ses Türkiye yayın tarihi belli oldu mu? 2018-2019 O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz ve Yıldız Tilbe yer almayacak. Tilbe'nin olaylı ayrılığından sonra yerine Seda Sayan'ın geleceği ve Gökhan'ın yerine de Beyazıt Öztürk'ün jüri üyesi olacağı iddia ediliyor. İşte Acun Ilıcalı'nın beş yıldır ekranlara gelen başarılı projesi O Ses Türkiye 2019 ile ilgili son dakika açıklamaları ve ne zaman başlayacağına dair detaylar

2019 O Ses Türkiye ne zaman başlıyor? Acun Ilıcalı'nın en başarılı projesi O ses Türkiye yayın tarihi belli oldu mu? İzleyiciler tarafından merak edilen sorunun yanıtı ve sevilen yarışmaya dair ayrıntıları haberimizde bulabilirsiniz. 2018 - 2019 O Ses Türkiye yarışmasında Gökhan Özoğuz'un koltuğuna Beyazıt Öztürk'ün Yıldız Tilbe'nin yerine de Seda Sayan'ın oturacağı konuşuluyor. 2019 O Ses Türkiye ile ilgili merak edilenler haberimizde.

2019 O SES TÜRKİYE NE ZAMAN BAŞLAYACAK? 

O Ses Türkiye yayın tarihi izleyicikler tarafından merak ediliyor. O Ses Türkiye'nin yeni sezon için belli bir tarih verilmedi. O Ses Türkiye'nin geçen seneki  sezon tarihi Ekim ayıydı. Bu nedenle O Ses Türkiye'nin yeni sezonunun da Ekim ayı gibi başlaması öngörülüyor. O Ses Türkiye, 2019 yılında da TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Geçen sene Hadise, Gökhan Özoğuz, Murat Boz ve Yıldız Tilbe jüri koltuğunda oturuyordu ancak medyada çıkan haberlere göre 2019 O Ses Türkiye'de jüri üyelerinde değişiklik yaşanacak. 

18-09/20/2019-o-ses-tuurkiye-beyazit-ozturk.jpg

O SES TÜRKİYE'DE GÖKHAN'IN YERİNE BEYAZ GELDİ

Athena Gökhan'ın yerine ekibe şovmen Beyazıt Öztürk dahil oldu. Beyaz'ın 'O Ses' sunuculuğu teklifine 'hayır' deyip, jüri koltuğunda oturmayı tercih ettiği belirtiliyor. 

2019 O SES TÜRKİYE YARIŞMASINDA SEDA SAYAN BOMBASI

Yıldız Tilbe'nin yerine gelecek isim ise merak konusuydu. Hürriyet'in iddiasına göre, Yıldız Tilbe'nin yerine jürinin yeni ismi Seda Sayan oldu.

18-09/20/2019-o-ses-turkiye-hulya-avsar.jpg

 O SES TÜRKİYE'Yİ ACUN ILICALI YERİNE HÜLYA AVŞAR MI SUNACAK?

O Ses Türkiye'yi başladığı günden beri Acun Ilıcalı sunuyordu. Ancak bu yıl Acun Ilıcalı'nın değil de başka bir ismin sunması gündeme geldi. Beyazıt Öztürk sunuculuğu istemeyince sunuculuğu Hülya Avşar'ın yapacağı iddia edildi.

YILDIZ TİLBE VE ACUN ILICALI'DAN O SES TÜRKİYE'YE İLİŞKİN AÇIKLAMA...

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, Twitter hesabı aracılığıyla paylaştığı gönderide, "O Ses'te yokmuşum , olsun. Teşekkür eder başarılarının devamını dilerim" notunu düştü. Tüm bunların yanı sıra, ekranların sevilen yüzü Yıldız Tilbe ile medya patronu Acun Ilıcalı arasında birtakım gerginlikler yaşandığına dair iddiaların ortaya atılması üzerine her iki isim tarafından jet açıklama geldi. Acun Ilıcalı ise Yıldız Tilbe'ye yönelik, "Güzel sözlerin için çok teşekkür ederim. Türkiye'nin en sevilen birkaç sanatçısından biri olmanda sanatın kadar yüreğinin de büyük etkisi var. O Ses Türkiye'ye katkılarından dolayı biz teşekkür ederiz." şeklinde ifadelere yer verdi.

18-09/20/o-ses-turkiye-acun-ilicali.jpg

 

18-09/20/o-ses-turkiye-gokhan.jpg

O SES TÜRKİYE'DEN AYRILAN GÖKHAN'DAN FLAŞ KARAR

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz önceki akşam Etiler'deki bir kafede objektiflere yansıdı.

Erkek arkadaşıyla oturan şarkıcı, mekan çıkışında oynadığı 'O Şimdi Mahkum' filminden 13 yıl sene sonra yeniden beyazperde de olacağını söyledi. Özoğuz, "Bir tane filmle uzun zamandır çalışmalar var. Aralık ayına kadar sürecek" dedi. 'O Ses Türkiye' programındaki jüri üyeliğinden ayrılan şarkıcı, ayrıca albüm hazırlığında olduğunu belirtti.

18-09/20/o-ses-turkiye.jpg

O SES TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI KİMLER? 

1. sezon: Oğuz Berkay Fidan

2. sezon: Mustafa Bozkurt

3. sezon: Hasan Doğru

4. sezon: Elnur Huseynov

5. sezon: Emre Sertkaya

6. sezon: Dodan Özer

7. sezon: Lütfiye Özipek

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN