25'inci yıla özel dev konser

25'inci yıla özel dev konser

Türk ve Batı enstrümanlarından oluşan karma orkestrayla müziğe farklı bir soluk getiren İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu 25 yaşında. Toplululuğun doğum günü bugün düzenlenecek bir konserle kutlanacak.

İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu 25'inci kuruluş yıl dönümünü dev bir konserle kutluyor. Sanat Yönetmenliğini Enver Merallı'nın üstlendiği topluluğun repertuvarında, Türk halk müziği, klasik Türk müziği ve dünya müziklerinden eşsiz eserler yer alıyor. Türk ve Batı enstrümanlarından oluşan karma bir orkestrayla çeşitli türlerde parçalar seslendiren solistlerden oluşan topluluğun toplam 30 üyesi bulunuyor. Kurulduğu günden bu güne kadar Almanya, Fransa, İngiltere, Tunus, Bosna Hersek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Azerbaycan'da da konserler veren topluluk, yurt içinde başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde konserler verdi. 25'inci kuruluş yıl dönümüne özel düzenlenen konserde ise Sıla, Rubato ve Yavuz Bingöl gibi konuk isimlerle başta Eda Karaytuğ olmak üzere topluluk sanatçıları da yer alacak. İstanbul Devlet Modern Folk Müzik Topluluğu'nun konseri bügün saat 20.00'de Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde bulunan Grand Pera Emek Sahnesi'nde gerçekleştirilecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN