4 Eylül Hadi ipucu cevabı nedir? Geleceğe Dönüş filmi zaman makinesi olarak kullanılan araçlar

4 Eylül Hadi ipucu cevabı nedir? Geleceğe Dönüş filmi zaman makinesi olarak kullanılan araçlar

4 Eylül Hadi ipucu cevabı nedir? sorusu HADİ yarışmacılarının gündeminde. Hadi Sorusu ipucusu yarışmayı düzenleyen ekip tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Geleceğe Dönüş filmi zaman makinesi olarak kullanılan araçlar google gibi arama motorlarında araştırılıyor. İşte günün Hadi sorusu ipucusu...

HADİ İpucu sorusu 'Geleceğe Dönüş filminde zaman makinesi olarak kullanılan araçlar nelerdir?' oldu. Hadi ipusu sorusunun ardından Geleceğe Dönüş filmi sosyal medyada en çok aranan oludu. 4 Eylül HADİ yarışmasının ipucu sorusu Geleceğe Dönüş filminde zaman makinesi olarak kullanılan araçlar hakkında merak edilen her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

4 Eylül salı günü HADİ'de heyecan devam ediyor. HADİ sorusu ipucusuGeleceğe Dönüş filminden geldi. Hadi soru ekibi 'Geleceğe Dönüş filminde zaman makinesi olarak kullanılan araçların neler olduğunu sordu. İşte Geleceğe Dönüş filminde zaman makinesi olarak kullanılan 2 aracın isimleri ve özellikleri hakkında merak edilen herşey..

18-09/04/hadi.jpg

GELECEĞE DÖNÜŞ FİLMİNDE ZAMAN MAKİNESİ OLARAK KULLANILAN ARAÇLAR

Soayal medyada 4 Eylül Salı günü 'Geleceğe Dönüş filmi zaman makinesi olarak kullanılan araçlar nelerdir?' sorusu araştırılıyor. 4 Eylül Hadi ipucu cevabı ve film hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz. 90 yılların unutulmaz filmi Geleceğe Dönüş Hadi sorusu oldu.  Geleceğe yolculuk esnasında otomobil ve tren kullanılmıştır.

4 EYLÜL HADİ İPUCU CEVABI NEDİR?

Hadi ipucunda sorulan Geleceğe Dönüş film serisinde zaman makinesi olarak kullanılan araçlar, Delorean DMC-12 model bir otomobil ve trendir.

Hadi sorusu ise hangisi zaman makinesi olarak kullanılmamıştır gibi sorulabilir.

18-09/04/hadi-gelecege-donus.jpg

GELECEĞE DÖNÜŞ FİLMİNDE ZAMAN MAKİNESİ NASIL ÇALIŞIYOR?

Zaman makinesinin işleyişi, Geleceğe Dönüş’ün neredeyse hepsinde aynıdır. Operatör DeLorean’ın içinde oturur, saat devrelerini açar ve mevcut olan çoklu üniteyi etkinleştirerek, saat ve tarihi ayarlar. Gidilecek tarihi girdikten sonra operatör; akıkapasitörünü çalıştırıp saatte 88 mil (141.6 km/s) hızla arabayı hızlandırır. Hızlanmaya başlarken, vücudun etrafındaki birkaç bobin mavi/ beyaz ışığı parlar ve önünde bir ışık patlaması görünür. Bir Tesla bobinine benzer elektrik akımı ile çevrili olan otomobil, saniyede bir beyaz/mavi ışıkla yok olur ve bir çift ateşli lastik izi bırakır. Operatörün, aracın hızını doğru bir şekilde ölçebilmesi için gösterge tablosuna bir dijital hız göstergesi takılmıştır.

Araç dışındaki gözlemciler, araç kaybolurken adeta bir patlamaya şahit olurlar. Araç içindeki yolcular hızlı bir ışık flaşı görür ve DeLorean hareket ettikten sonra aynı uzaysal konumda (Dünya’ya göre) anında hedef zamanına ulaşır. Yolculuktan sonra DeLorean’ın dış kısmı son derece soğuk ve aracın vücudunun her yerinde atmosferik nemden kaynaklanan don oluşuyor.

HADİ YARIŞMASINDA PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?

Bu akşam 12.30’da yapılacak ve soruların ekstra zor olacağı söylenen Hadi yarışmasında para ödülü 5 bin TL olarak açıklandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN