50 yaşında ilk çocuğuna hamile olan Janet Jackson'un son hali şaşırttı

50 yaşında ilk çocuğuna hamile olan Janet Jackson'un son hali şaşırttı

Nisan ayının ilk haftasında bütün konserlerini iptal eden dünyaca ünlü şarkıcı Janet Jackson, 50 yaşında ilk kez anne olmanın heyecanını yaşıyor. Yaklaşık altı ay hamile olan Jackson'un son hali herkesi şaşırttı.

Janet Jackson ve kocası Wissam Al Mana'nın bebek heyecanı yaşıyor. Bu zamana kadar anne olmayan 50 yaşındaki Jackson ilk bebeğine hamile. Böylece Jackson'ın geçtiğimiz Nisan ayının ilk haftasından beri turnesini iptal etmesinin nedeni de ortaya çıkmış oldu.

16-09/30/janet-3.jpg

16-09/30/janet-2.jpg

Jackson, eşi Wissam Al Mana ile bir mobilya mağazından bebek eşyaları bakarken görüntülendi. Ünlü şarkıcının makyaj yapmaması ve üzerine bol bir kazak giymesi ise dikkatlerden kaçmadı. Arabasına binerken gazetecilere gülücükler saçan Jackson'ın mutluluğuna diyecek yoktu.

16-09/30/janet.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN