9 Şubat Beyaz Show konukları belli oldu - Bu hafta Beyaz Show'a kimler geliyor?

9 Şubat Beyaz Show konukları belli oldu - Bu hafta Beyaz Show'a kimler geliyor?

9 Şubat 2018 akşamı Beyaz Show konukları yine çok merak ediliyor. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan Beyaz Show'da bu hafta kimler konuk olacak merak konusu. Siz de çok merak ediyorsanız sıkı durun ve Beyaz Show'un konuklarını bir bir tanıyın. Bu hafta çok büyük sürpriz isimler Beyaz Show'a konuk olacak. Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ ve daha fazlası haberimizde yer alıyor.

9 Şubat Beyaz Show konukları yine birbirinden değerli isimler olarak karşımıza çıkıyor. 20 yılı aşkın süredir Beyaz Show programıyla ekranlara gelen Beyazıt Öztürk yine en önemli isimleri progrmaına dahil ediyor. Bu isimlerden birisi Hülya Koçyiğit. Hülya Koçyiğit Yeşilçam sineması'nın en önemli ismi ve en büyük sanatçısı. Tamer Karadağlı Beyaz Show'a knouk olacak kişilerden birisi ve Pınar Altuğ daha ne olsun. Çocuklar Duymasın dizisinin iki zıt karakteri 9  Şubat akşamı Beyaz Show'da sizlerle yer alacak.  Bunların yanı sıra kulaklarınızın pasını silecek bir isim de Cenk Eren olacak. 

BEYAZ SHOW 9 ŞUBAT KONUKLARI

İzlemek için tıklayınız.

Kanal D’den 9 Şubat ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle; Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı “Beyaz Show” a bu hafta; Türk sinemasının efsane ismi Hülya Koçyiğit, muhteşem şarkılarıyla Cenk Eren, Çocuklar Duymasın’ın başrol oyuncuları Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan ve ünlü Youtuber Enes Batur konuk oluyor. Sohbeti, eğlencesi, esprileri ve canlı yayın sürprizleriyle “Beyaz Show” bu gece de yine şahane! Sakın kaçırmayın!

MANDALİNACI VEYSEL’İN ŞANSI AÇILDI

Sosyal medyada ünlenen fenomen mandalinacı Veysel Mutlu, programa konuk olmuş ve 'Vay Delikanlı Gönlüm' şarkısını söyleyerek tüm stüdyoda büyük beğeni toplamıştı. Veysel Mutlu'yu programa yeniden çağıran Öztürk, Türkiye'nin en büyük müzik yapımcılarından olan Polat Yağcı'nın kendisine bir albüm yapmak istediğini söylemişti. Haberi duyan Veysel ise mutluluktan Beyazıt Öztürk'ün boynuna sarılmıştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN