Acun Ilıcalı Survivor tarihinin en büyük ödülü belli oldu | Büyük ödül İstanbul

Acun Ilıcalı Survivor tarihinin en büyük ödülü belli oldu | Büyük ödül İstanbul

Acun Ilıcalı, Survivor'da bu güne kadar verilen en büyük ödülü açıkladı. Geçtiğimiz haftalarda Survivor tarihinin en büyük ödülünü vereceğini duyuran Ilıcalı Instagram hesabından Survivor yeni bölümde en Survivor büyük ödül olarak İstanbul'u açıkladı.

Survivor büyük ödül Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Ilıcalı Survivor tarihindeki en büyük ödül olarak açıkladığı sürpriz İstanbul çıktı. Survivor tarihinin en büyük ödülü belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kazanan takımı İstanbul’a götüreceğini söyledi. Survivor yarışmacıları ödülün Türkiye’ye gidiş olduğunu duyunca çok sevindiler.

Ilıcalı, “Bu sürpriz, bence tarihi bir sürpriz. Bu sene size Survivor tarihinin en büyük ödülünü vereceğiz. Kazanan takım ne kazancak açıklıyorum. İstanbul’a gidecek.” diyerek ödülü açıkladı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN