Ajda Pekkan'ın zor anları kameraya yansıdı

Ajda Pekkan'ın zor anları kameraya yansıdı

Süperstar Ajda Pekkan, geçtiğimiz akşam Etiler'de bir restoranda arkadaşlarıyla yemek yerken objektiflere takıldı. Restoran çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemeyen Pekkan, hızlı adımlarla minibüse binmeye çalışırken küçük çaplı bir kaza geçirdi.

Çıkışta gazetecilerin kendisini beklediğini gören Pekkan, Bülent Ersoy sorularıyla karşılaşmak istemediği için VIP minibüsüne binmeye çalıştı.  

KAFASINI ÇARPTI

Milliyet'te yer alan habere göre hızlı bir şekilde aracına doğru giden sanatçı, başını çok sert bir şekilde kapıya çarptı. Mekan görevlilerinin tutarak yere düşmesini önlediği Pekkan, 2013 yılında kendisine “Ucube” ve “Hödük’” diyen Ersoy’a açtığı davayı kazanmıştı. Diva, Ersayın’ın cenazesinde aracından inmeyerek Süperstar’ın gitmesini beklemişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN