Aleyna Tilki Altın Kelebek'te gözyaşlarına boğuldu

Aleyna Tilki Altın Kelebek'te gözyaşlarına boğuldu

Aleyna Tilki gözyaşları videosu gündem oldu. Aleyna Tilki Altın Kelebek'te gözyaşlarına boğuldu. 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Gecede En İyi Pop Müzik Kadın Şarkıcı ödülünü alan Aleyna Tilki 'Beni yoran bir hayatım oldu' diyerek sahnede gözyaşlarına boğuldu. İşte Aleyna Tilki gözyaşları videosu ...

Aleyna Tilki gözyaşları videosu vatandaşlar tarafından araştrılıyor. İnsanlar Aleyna Tilki neden ağladı merak ediyor. Aleyna Tilki Altın Kelebek'te ödülünü alırken gözyaşlarına boğuldu. Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Zorlu PSM'deki görkemli ödül töreninde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri ödüllendirildi. 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Pop Müzik' dalında ödüle layık görülen Aleyna Tilki, konuşması sırasında gözyaşlarına boğuldu. İşte Aleyna Tilki gözyaşları videosu 

ALEYNA TİLKİ GÖZYAŞLARI VİDEOSU

Aleyna Tilki Altın Kelebek'te gözyaşlarına boğuldu ve Aleyna Tilki gözyaşları videoaraştırılmaya başlandı.  Aleyna Tilki, 45. Pantene Ödül Töreni'nde En İyi Pop Kadın Müzik ödülününü sahibi oldu. Ödülü Demet Akalın'dan alan Aleyna Tilki, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Aleyna Tilki neden ağladı? 

'BENİ YORAN BİR HAYATIM OLDU'

Aleyna Tilki yaptığı konuşmada, 'Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Beni 14 yaşında tanıdınız. Ben aslında hiç çocuk olmadım. Aleyna Tilki olmayı o kadar sevdim ki, çocuk olamak istediğimde kendime o karakteri yarattım' ifadelerini kullandı.

PERFORMANSIYLA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Aleyna Tilki, Altın Kelebek Ödülleri'ne damga vurdu. Sahneye çıkan ve unutulmaz bir performans sergileyen Aleyna Tilki, burada yerli ve yabancı şarkıları seslendirdi. Nirvana'nın meşhur şarkısı Smells Like Teen Spirit'i seslendiren Tilki, sosyal medyaya damga vurdu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN