Aleyna Tilki ehliyetsiz araç kullandı

Aleyna Tilki ehliyetsiz araç kullandı

Geçtiğimiz günlerde 18 yaşından küçük olmasından bir kafede nargile içerken görüntülenen Aleyna Tilki yine kural tanımadı. Şarkıcı bu seferde ehliyetsiz araç kullanırken görüntülendi.

Aleyna Tilki, son olarak arkadaşlarıyla gittiği Kuruçeşme'de, 18 yaşından küçüklere yasak olmasına rağmen nargile içerken görüntülenmiş ve eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Genç şarkıcı, bu kez ehliyetsiz direksiyon başına geçip araba kullandı.

VİDEOSUNU SOSYAL MEDYADN PAYLAŞTI

18 yaşını doldurmadığı için henüz ehliyeti bulunmayan Tilki'nin, araç içinde rahat hali dikkati çekti. Ünlü şarkıcı, bu anlarının videosunu çekerek, İnstagram hesabından paylaştı.

Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik, Aleyna Tilki'nin bu görüntüleri üzerine şikayetçi oldu. Çelik, sosyal medya hesabından, "Bu bir ihbardır! Yaşı 16 olduğu için sahnelere çıkamayan Aleyna Tilki'yi bu yaşta ehliyetsiz araba kullanarak diğer insanların canını tehlikeye atmasından dolayı önce kınıyor sonra da trafik ekiplerine şikayet ediyorum" mesajını yayımladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN