Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın yanından ayrılmıyor

Aleyna Tilki, Emrah Karaduman'ın yanından ayrılmıyor

11 gün önce Eskişehir'de bıçaklı saldırıya uğrayan DJ ve aranjör Emrah Karaduman'ı Aleyna Tilki bir an olsun yalnız bırakmıyor.

11 Mart gecesi bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen DJ ve besteci Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, konakladıkları otelin önünde E.D. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğramıştı. Karaduman ve arkadaşı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Volkan Karaca, geçtiğimiz hafta tedavisinin ardından taburcu edilirken Emrah Karaduman’ın ise Genel Cerrahi Servisi'nde tedavisi sürüyor.

İlk günden bu yana Emrah Karaduman’ın başından ayrılmayarak tedavi sürecinde ünlü DJ ve besteciye destek olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kahvaltı yapmak için ayrıldığı hastane çıkışında Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin, “Süper. Şuan bir acelem var, kahvaltı yapacağım” dedi. Tilki, “Ne zaman taburcu olacak?” sorusuna, “Bilmiyorum” yanıtını verdi.
  
Emrah Karaduman ve arkadaşı Volkan Karaca'ya bıçakla saldıran E.D., ilk olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakılmış, daha sonra itirazların ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

ESKİŞEHİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN