Aleyna Tilki neden ağladı?

Aleyna Tilki neden ağladı?

Aleyna Tilki neden ağladı? sorusu dün akşam düzenlenen ödül töreninden sonra gündem oldu. Peki Aleyna Tilki kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Hürriyet okurlarının oylarıyla belirlenen 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu. Aleyna Tilki'ye En İyi Pop Müzik Kadın Şarkıcı ödülü verildi. Bu ödülü alan Aleyna Tilki ağladı. Sahnede gözyaşlarına boğulan Aleyna Tilki neden ağladığını 'Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu' sözleri ile açıkladı. İşte Aleyna Tilki kimdir? Kaç yaşında ve nereli? sorularının detaylı anıtı..

Haberimizde 'Aleyna Tilki neden ağladı?' sorusunun yanıtını bulabilirsiniz. Ayrıca 'Aleyna Tilki kimdir? Kaç yaşında ve nereli?' diye merak edenler ünlü ismin özel hayatına dair merak ettiklerini de öğrenebilir. Zorlu PSM'deki görkemli ödül töreninde televizyon ve müzik dünyasının en iyileri ödüllendirildi.  Gecede En İyi Pop Müzik Kadın Şarkıcı ödülü ise Aleyna Tilki'ye verildi.  Tören sırasında Aleyna Tilki gözyaşlarına boğuldu. İşte Aleyna Tilki neden ağladı?  sorusunun yanıtı

ALEYNA TİLKİ NEDEN AĞLADI

Altın Kelebek ödülü alan Aleyna Tilki 'Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu' diyerek gözyaşı döktü. 

Aleyna Tilki, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde 'En İyi Pop Kadın Müzik' dalında ödülün sahibi oldu. Ödülü Demet Akalın'dan alan Aleyna Tilki, konuşması sırasında gözyaşlarını tutamadı. Aleyna Tilki yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Beni biraz üzen, yoran bir hayatım oldu. Ama mutluluğun da dibini tattım. Çünkü beni 14 yaşında tanıdınız hepiniz. Ama aslında ben hiç çocuk olmadım, o yüzden Aleyna Tilki olmayı o kadar sevdim ki, çocuk olmak istediğimde, pembe giyinmek istediğimde kendime o karakteri yarattım. Ay hiç cool değilim şu an; ağladım, o kadar da rock söyledim yani. Kendimden kaçmak istediğimde sokağa çıktım ve o pespembe Aleyna Tilki oldum ve yaşıtlarım gibi saçmalayabildim, o yüzden bu kariyerime her şeyimi borçluyum."

18-12/10/aleyna-tilki-kimdir.jpg

ALEYNA TİLKİ KİMİDİR? NERELİ VE KAÇ YAŞINDA? 

Doğum Yeri : Konya/ Türkiye 
Doğum Tarihi : 28.3.2000 

Aleyna Tilki 28 Mart 2000’de, Konya’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına devam eden Aleyna Tilki, lise öğrencisidir. 

İlk olarak ismini Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında Gesi Bağları’nı söyleyerek duyurdu. Performansının sosyal medyada hızla yayılmasıyla, albüm çalışmalarına başladı. 
Ağustos 2016’da “"Cevapsız Çınlama" single'ı ile Türkiye'de ses getiren bir çıkış yakalayarak popüler hale geldi. 

Single'ın YouTube'da yayınlanan klibi 2016'da Türkiye'de en çok izlenen video klip oldu ve bir yıl içinde 300 milyondan fazla izlendi. Böylece en çok izlenen Türkçe şarkı klibi unvanını yakaladı. Şarkı ise MusicTopTR Resmî Listesi'nda 2 numaraya kadar yükseldi. 

Temmuz 2017'de ilk solo single'ı "Sen Olsan Bari"yi yayımladı ve Türkiye'de aynı listede 1 numara oldu. 

Çıkışının ilk aylarında içkili mekânlarda sahne alması, reşit olmadığı gerekçesiyle vatandaşların tepkisini çekti. Kasım 2016'daki bir konseri sırasında mekâna iki el yapımı ses bombası atıldı. Olayda sanatçıyı dinlemeye gelen 6 kişi yaralandı. 

Son dönemde başarılı çıkışını sürdüren Aleyna Tilki, bir Yıldız Tilbe eseri olan “Yalnız Çiçek” şarkısını yeniden yorumladı. Şarkının orijinali Youtube’da 574.501 kez izlenirken, 
Aleyna Tilki’nin yorumladığı versiyonu sadece iki ayda 125.348.892 kez izlendi. 

Single'lar 

"Cevapsız Çınlama" (2016) 
"Sen Olsan Bari" (2017) - 

Ödülleri ve adaylıkları 

2016 Radyo Aydın Müzik Ödülleri Yılın Düeti "Cevapsız Çınlama" Kazandı 
2017 Altın Kelebek Ödülleri En İyi Çıkış Yapan Aleyna Tilki Adaylık 
En İyi Klip "Sen Olsan Bari" Adaylık 
Yılın Şarkısı Adaylık 

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN