Alişan ve Eda Erol ayrıldı

Alişan ve Eda Erol ayrıldı

1.5 ay sonra nikah masasına oturmaya hazırlanan Alişan ile nişanlısı Eda Erol sürpriz bir şekilde yollarını ayırdı.

Çift, bilinmeyen bir sebepten dolayı üç gün önce tartıştı. Eda Erol tartışma sonrası sosyal medya hesabını askıya aldı. Ertesi gün de Insagram'dan "Çok değerli nişanlımla yollarımızı iki medeni insan gibi ayırdık" açıklamasını yaptı. 

Abla Esra Erol, TV programı biter bitmez çift arasındaki krize el attı. Diğer kardeş Bihter de "Eda'nın hesabı hacklendi" diye mesaj paylaştı. Ailenin barıştırma çabaları sonuç vermeyince Bihter o açıklamayı sayfasından kaldırdı. Alişan telefonunu kapattı, taraflar sessizliğe büründü. Alişan'ın annesi Suzan Tektaş da takipçilerinin "Alişan ayrıldı mı?" sorusunu yanıtsız bıraktı. 

Uçankuş'un  iddiasına göre; Eda Erol, Alişan'dan önce Esra Erol'un izdivaç programının yapım koordinatörü Oğan Şenyolcu ile beraberdi. Şenyolcu "Eda beni hala seviyor. Bizi zorla ayırdılar. Alişan'ın bunu bilmesi gerek" diyerek ortaya çıktı. Bunu öğrenen Alişan, nişanlısıyla tartışıp ilişiyi bitirdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN