Alperen Khamis'in annesi Nilgün Aksu hayatını kaybetti | Çocuklar Duymasın'da büyük acı

Alperen Khamis'in annesi Nilgün Aksu hayatını kaybetti | Çocuklar Duymasın'da büyük acı

Çocuklar Duymasın dizisinin minik oyuncusu Alperen Khamis'in annesi Nilgün Aksu hayatını kaybetti. Nilgün Aksu annesi ile trafik kazası geçirmişti. Alperen Khamis'in annesi 2 aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu.

Alperen Khamis annesi Nilgün Aksu hayatını kaybetti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin genç oyuncusu Alperen Khamis'in acı günü.

Alperen Khamis'in anneannesi ve annesi Haziran ayında t trafik kazası geçirmişti. Kaza sonrası Khamis'in anneannesi olay yerinde hayatını kaybetmiş annesi Nilgün Aksu ise yoğun bakıma alınmıştı. Anne Nilgün aksu 2 aydır hastanede tedavi görüyordu. 

Nilgün Aksu'nun cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Tarabya Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından aile mezarlığına defnedilecek.

18-08/28/alperen-khamis-annesini-kaynetti.jpg

ALPEREN KHAMİS KİMDİR? 

Lübnan asıllı bir baba ve Türk bir annenin çocuğu olan Alp Eren Khamis, 14 Temmuz 2003 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Çok küçük yaşlardan itibaren sinema ve dizi filmlerinde oyunculuk yaptı. Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan'ın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Orçun Karakteriyle tanındı.

Rol Aldığı Film ve Diziler:

Günce (Sinema Filmi, 2013)

Çocuklar Duymasın (6 Sezon, Orçun, 2002, 2010-2013, 2017)

Çocukluk Günleri (TV Dizisi, 2009)

Muro - Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine (Rus Çocuk, Sinema Filmi, 2008)

Hatırla Sevgili (TV Dizisi, Mehmet Sinan Karayel, 2006)

En Son Babalar Duyar (Orçun, TV Dizisi, 2006)

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN