Apollon Tapınağı’na turist akını

Apollon Tapınağı’na turist akını

Aydın’ın Didim ilçesinde Hisar Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Apollon Tapınağı, Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçi akınına uğradı.

Didim'de turizm sezonun yoğun yaşandığı Temmuz- Ağustos ayların da Kurban Bayramı tatilinde bu mevsime denk gelmesiyle ilçe yerli ve yabancı turist akınına uğradı.

Ağustos ayına denk gelen Kurban Bayramı tatili havanın güzel olmasını fırsat bilen yerli ve yabancı turistler tapınağı ziyaret ettiğini belirten Hisar Mahalle Muhtarı Bahri Aşık, Binlerce yıllık tapınakta Didim Belediyesinin de çevre düzenlemesini yapmasıyla tapınağın çevresi yeni görünüme kavuştuğunu, yeni çevre düzenlenmesiyle turistler rahatça etrafı gezerken turlar aracılığıyla ilçeye gelen yerli ve yabancı turistler rehberler eşliğinde tapınağı gezerek bilgi aldıklarını belirtti.

18-08/27/aw476275_01.jpg

Apollon Tapınağı'na giriş ücretinin 10 TL olduğu, turlarla ilçeye gelen turistlerin tapınak çevresindeki dükkanlardan alışveriş yaptıkları gözlendi.

AYDIN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN