Aslı Enver kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Aslı Enver evlilik teklifi aldı mı?

Aslı Enver kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Aslı Enver evlilik teklifi aldı mı?

Aslı Enver kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Aslı Enver evlilik teklifi aldı mı? Magazin gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Ünlü şarkıcı Murat Boz'un Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulunduğu iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iddianın tüm detaylarını karar.com'da sizlerle paylaşıyoruz. Aslı Enver kimdir, kaç yaşındadır? gibi merak edilen detayları da sayfamızdan görebilirsiniz.

Aslı Enver kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Aslı Enver Murat Boz'dan evlilik teklifi aldı mı? Son günlerde magazin gündeminde çok konuşulan konuların başında Aslı Enver ve Murat Boz geliyor. Bir süre önce ayrılık yaşayan iki ünlü ismin yeniden barışma aşamasında olduğu konuşulurken Murat Boz'un Aslı Enver'e evlilik teklifi yaptığı iddia edildi. Peki Aslı Enver kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Aslı Enver hangi dizilerde oynadı? İşte magazin gündeminden son dakika gelişmeler.

MURAT BOZ'DAN ASLI ENVER'E EVLİLİK TEKLİFİ

Murat Boz ve Aslı Enver'in yeniden bir araya geleceği konuşulurken, Boz'un Aslı Enver'e evlilik teklifinde bulunduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Murat Boz ile Aslı Enver’in iki buçuk yıllık aşkı dört ay önce bitmişti. Boz’un son bir aydır Aslı Enver’le barışmak için yoğun çaba harcadığı konuşuluyordu. Son olarak ise Acun Ilıcalı'nın "Bence başarırlar" açıklamsının ardından evlilik teklifi geldiği iddia edildi.

PİŞMAN OLAN İKİLİ RADİKAL KARAR ALDI

Nisan ayında sürpriz bir karar alarak yollarını ayıran Murat Boz ve Aslı Enver, cephesinden magazin dünyasını hareketlendiren bir haber geldi. Son günlerde yeniden bir araya gelecekleri konuşulan ikiliden Murat Boz, iddialara göre Aslı Enver’e evlilik teklifinde bulundu. TV 8’in patronu Acun Ilıcalı’nın da devreye girdiği ve ikiliyi yeniden bir araya getirmek yönünde çaba harcadığı magazin kulislerinde konuşulan konular arasında…

ASLI KARAR VERMEDİ

İki buçuk yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Murat Boz’dan gelen bu sürpriz teklif karşısında çok şaşıran Aslı Enver’in teklife soğuk bakmadığı ancak bir süre için düşünmek istediği iddia edildi. Yaklaşık dört ay ayrılığa dayanabilen çiftin barışmasında ki en büyük etken ise Murat Boz’un annesi Nedret Boz.

ASLI ENVER KİMDİR, KAÇ YAŞINDA VE NERELİ?

10 Mayıs 1984'de Londra doğumlu olan ünlü oyuncunun asıl adı Aslıay Enver’dir. Babası Kıbrıs’lı bir Türk olan babası ve Londra’da eğitim gören annesi orada tanışmış ve evlenmişlerdir. Enver çiftinin ikinci çocuğu olan Aslı Enver 12 yaşındayken İstanbul’a taşınmışlardır.

Liseyi Pera Güzel Sanatlar Lisesi'nde okuyan genç oyuncu daha sonra İstanbul Haliç Üniversitesi'nin Tiyatro Bölümüne devam etmiştir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi almıştır.

Aslı Enver 2012 yılında kendisi gibi oyuncu olan Birkan Sokullu ile evlenmiş ve 2015 yılında boşanmıştır. Şuan Murat Boz’la bir birlikteliği olan Enver ve Boz evlilik hazırlıkları yapmaktadır. Çiftin önümüzdeki yıl nikah masasına oturması bekleniyor.

Kariyerinin henüz başlarındayken 2002 yılında TRT'de yayınlanan bir sit-com'da küçük bir rol almış ardından “Ayna” adlı kısa filmde oynamıştır.

2003 yılında oyuncuları arasında; Perran Kutman, Tarık Pabuççuoğlu, Serhat Arslan, Paşhan Yılmazel ve Kerem Kupacı gibi ünlü isimlerin bulunduğu efsane dizi “Hayat Bilgisi”nin kadrosuna dâhil olmuştur. Bu dizide yer alan pek çok genç yetenek gibi ona da sektörün kapıları ardında kadar açılmıştır.

Daha sonra asıl çıkışı yakalayacağı “Kavak Yelleri” dizisi gelmiştir. Bir yaz dizisi olarak 2007 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan “Kavak Yelleri” 4 sezon devam etmiştir. Dizide İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Pelin Karahan ve Sarp Apak gibi genç oyuncularla başrolü paylaşan Aslı Enver “Mine” karakteriyle hafızalara kazınmıştır.

2012 yılına gelindiğinde Murat Yıldırım ile başrolü paylaştığı “Suskunlar” dizisinde “Ahu” karakterini canlandırmıştır. Başarılı bir yapım olmasına rağmen uzun ömürlü olmayan dizi bittikten sonra 2013 yılında “Kayıp” dizisinde rol almaya başlamıştır.

2013 yılına bir de sinema filmi sığdıran Enver, “Tamam Mıyız?” adlı filmde oynamıştır.

2014 yılında Buğra Gülsoy, Alican Yücesoy, Şebnem Hassanisoughi ile başrolü paylaştığı "Bana Artık Hicran De" adlı dizide rol almıştır. Ardından "Mutlu Ol Yeter" dizisiyle geri dönen Enver, 2016 yılına gelindiğinde “Kış Güneşi” adlı dizide rol almaya başlamış ancak bu dizisi de uzun süre devam etmemiştir.

2016 yazında vizyona giren ve oldukça ses getiren “Kardeşim Benim” adlı sinema filminde Murat Boz ve Burak Özçivit ile birlikte başrolü paylaşmıştır.

Tiyatro oyunları da olan başarılı oyuncu; Yangın Yerinde orkideler, Evcilik Oyunu, Personel, Eski Fotoğraflar gibi oyunlarda rol almıştır.

Aslı Enver son olarak 2017 yılında Özcan Deniz ile başrolü paylaştığı ve gerçek bir hikâyeden uyarlama olan “İstanbullu Gelin” dizisinde rol almaktadır. Dizide Bursa’da ikamet eden köklü aile Boranların İstanbul’dan gelen büyük gelini Süreyya’ya hayat vermektedir.

Rol Aldığı Yapımlar:

2002 – Ayna (Kısa Film)

2002 – Uzay (Sit-com)

2003 – Hayat Bilgisi

2007 – 2011 – Kavak Yelleri

2012 – Suskunlar

2013 – Kayıp

2013 – Tamam Mıyız? (Sinema Filmi)

2014- Bana Artık Hicran De

2015- Mutlu Ol Yeter

2016-Kış Güneşi

2016-Kardeşim Benim

2017-İstanbullu Gelin

Tiyatro oyunları:

Evcilik Oyunu, Pera Tiyatrosu

Yangın Yerinde Orkideler, Pera Tiyatrosu

Eski Fotoğraflar, Haliç Üniversitesi

Personel

MURAT BOZ KİMDİR?

Murat Boz 7 Mart 1980 doğumludur. Cafer ve Ayşe Nedret Boz çiftinin evlatları Murat Boz aslen Zonguldak Karadeniz Ereğlilidir. İstanbul macerası 1995 yılında başlayan Boz, İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi’nden mezun olmuştur. Daha lisedeyken müzik mecrasına adım atan ünlü şarkıcının bu yıllarda aldığı bir de ödülü vardır. Murat Boz, Milliyet Gazetesi'nin düzenlediği liseler arası müzik yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birincisi olmuştur.

İşe vokallik yaparak başlayan ünlü şarkıcı Atatürk Kültür Merkezi ve Cemal Reşit Rey’de verilen konserlerde vokalist olarak bulunmuştur. En büyük isimlerin vokalliğini yapan Boz, uzun bir zaman da Tarkan’ın vokalisti olarak çalışmıştır.

Üniversite eğitimine de müzik alanında devam eden Boz, 1999 yılına gelindiğinde İstanbul Bilgi Üniversitesi Jazz Vokal bölümüne girmiştir. Daha sonra eğitimine İTÜ Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Bölümü’nde devam etmiştir. Bir süre Grup Rapsodi’nin solistliğini yapmıştır.

Ünlü şarkıcıların albüm, sahne performansları ve reklam müzikleri dahil pek çok işte çalışmıştır. O isimlerin arasında; Murat Boz, Shakira, Tarkan, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Grup Hepsi, Zeynep Dizdar ve Zeynep Mansur vardır.

Murat Boz’un müzik dünyasına adım atışı 2006 yılına rastlar. O yıl “Aşkı Bulamam Ben” parçasıyla hızlı bir giriş yapan Murat Boz oldukça beğenilmiş ve kısa sürede ünü yakalamıştır. İlk single çalışmasının hemen ardından 2007 yılında ilk stüdyo albümü “Maximum” gelmiştir.

2008 yılında yayınladığı “Uçurum” ilk EP çalışması olmuştur. 2009 yılında yayınladığı “Şans” ise ikinci stüdyo albümünün "Para Yok", "Özledim", "Her Şeyi Yak", "Sallana Sallana", "Gümbür Gümbür" ve "Buralardan Giderim" şarkılarına klip çekmiştir. Albümdeki “İki Medeni İnsan” şarkısında Soner Sarıkabadayı ile düet yapmıştır. İkinci single çalışması olan “Hayat Sana Güzel”i 2010 yılında çıkarmıştır. 2011 yılında “Aşklarım Benden Büyük” albümünü piyasaya sürmüştür. Albümün “Kalamam Arkadaş”, “Geri Dönüş Olsa” şarkıları listelerin zirvesinde yer aldı. Daha sonra sevilen şarkılarının remixlerinden oluşan albümü “Dance Mix”i yayınladı. Murat Boz askerliğini 2011 yılında bedelli olarak yaptı. Albümlere uzun bir ara veren Murat Boz 2016 yılında “Janti” adlı albümünü piyasaya sürmüştür.

2011 yılından bu yana Acun Ilıcalı yapımı O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyesi olarak bulunmaktadır. 2014-2015 sezonunda bir süre ara veren Boz halen bu görevi sürdürmektedir.

2014-2015 sezonunda ise yine Acun Ilıcalı’nın yapımcılığı üstlendiği Yetenek Sizsiniz yarışmasında Acun Ilıcalı, Özgü Namal ve Eser Yenenler ile birlikte jüri üyeliği yapmıştır.

Murat Boz menajeri Eliz Sakuçoğlu ile 2008 yılında Almanya’da evlenmiş ve 2012 yılında Türkiye’de boşanmıştır.

Son yıllarda sinema oyuncusu olarak izlediğimiz Murat Boz, 2014 yılında “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever gibi isimler ile beraber rol aldı.

2016 yılında vizyona giren, başrollerini Burak Özçivit ve Aslı Enver ile paylaştığı “Kardeşim Benim” filminde rol almıştır. Başrollerinde yine Murat Boz ve Burak Özçivit’in “Kardeşim Benim 2” filminin çekimleri halen devam etmektedir.

Rol Aldığı Filmler:

2014- Hadi İnşallah

2016- Kardeşim Benim

Albümleri:

2006- Aşkı Bulamam Ben

2007- Maximum

2008- Uçurum

2009- Şans

2011- Aşklarım Büyük Benden

2016- Janti

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN