ATA AÖF bahar dönemi kayıtları ne zaman? Kayıt yenileme işlemleri ve ATA AÖF bahar sınav tarihleri

ATA AÖF bahar dönemi kayıtları ne zaman? Kayıt yenileme işlemleri ve ATA AÖF bahar sınav tarihleri

ATA AÖF Bahar dönemi ders kayıt tarihleri ne zaman? Ders kayıtları nasıl yapılır? Binlerce öğrenci final dönemi sınavlarının açıklanmasını beklerken diğer yandan da Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi ders kayıtları ve sınav tarihleri ne zaman sorusu binlerce öğrenci tarafından soruyor. Resmi bir açıklama geldi mi? Ayrıntılar haberimizde.

ATA AÖF bahar dönemi ders kayıt tarihleri ne zaman başlıyor ve ders kayıt işlemleri nasıl yapılır? Binlerce açıköğretim öğrencisi ATA AÖF bahar dönemi sınav tarihleri ile birlikte ders kayıt işlemlerinin ne zaman başlayacağını öğrenmek istiyor. Peki, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Bahar dönemi ders kayıt işlemleri ne zaman başlıyor? ATA AÖF sınavları ile ilgili tüm ayrıntılar ve son dakika gelişmelerini haberimizden bulabilirsiniz.

ATA AÖF BAHAR DÖNEMİ DERS KAYIT İŞLEMLERİ NE ZAMAN?

ATA AÖF Bahar dönemi ders kayıtları ve sınav tarihleri ne zaman? Güz döneminin sona erip yeni dönemin başlamasıyla birlikte üniversiteyi açıktan okuyan binlerce aday ders kayıt ve sınav tarihlerininin cevabını aramaya başladı. Peki, ATA AÖF ders kayıtları ne zaman? Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi ders kayıtları 20-26 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Mazeretli Ders Kaydı ve Onayı ise 27-28 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek. Eğitim-Öğretim, 27 Şubat 02 Haziran aralığında gerçekleşecek. 

ATA AÖF İLE İLGİLİ AYRINTILAR VE SON DAKİKA GELİŞMELERİ

Ara sınavlar, 29-30 Nisan, Yarı yıl sonu sınavları 03-04 Haziran, bütünleme sınavları ise 08-09 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

ATA AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARI

ATA AÖF sınav sorularına nereden ulaşılır? Sonuçlar açıklanmamasına rağmen, ATA AÖF final sınavlarına katılan öğrencileri ilgilendiren bir başka duyuru, geçtiğimiz hafta içerisinde ATA AÖF resmi internet sitesinden öğrencilerle paylaşıldı. 2016 2017 eğitim öğretim yılı güz dönemi yarıyıl sonu sınavı soru kitapçıkları ve cevap anahtarları’’ başlığı ile paylaşılan duyuruda, şu ifadelere yer verildi;

AÇIKÖĞRETİM FAKÜLTESİ SINAV SORU VE CEVAPLARI İÇİN TIKLAYIN

"Değerli Öğrencilerimiz, 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Yarıyıl Sonu Sınavı kitapçıkları ve cevap anahtarlarına lms.atauni.edu.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Sınav sorularına itirazda bulunmak isteyen öğrencilerimiz Öğrenim Yönetim Sisteminde (LMS) sol menüde yer alan “Soru İtirazı” butonunu tıklayarak gerekli bilgileri doldurduktan sonra itirazlarını bize iletebilecekler. Gönderilen itirazlar değerlendirilip geri bildirimler anlık olarak yapılacaktır." 

17-02/09/39939-1486651949.jpg

ATA AÖF SINAVLARI VE SINAV DEĞİŞİKLİK DUYURULARI

ATA AÖF Güz Dönemi Bütünleme Sınavları Tarihleri ve Sınav Yeri Değişikliği Duyurusu ATA AÖF Güz Dönemi Bütünleme sınavları, final sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından 4 Mart ve 5 Mart 2017 tarihlerinde düzenlenecek. ATA AÖF Bütünleme sınavlarından önce, ATA AÖF resmi internet sitesinden, bütünleme sınavları için sınav yeri değişikliği ile ilgili bir duyuru yapıldı. Duyurunun tam metni şöyle;

‘’2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı için Sınav Merkezi değişikliklerinin 07 Şubat 2017 Salı günü saat 23:59’a kadar http://obs.atauni.edu.tr/ adresinden tarafınızca yapılması gerekmektedir. Sınav merkezi tercihini belirtilen tarihler arasında gerçekleştirmeyen öğrencilerimizin, sınav merkezi tercihleri, sistem tarafından otomatik olarak belirlenecektir ve daha sonra değişiklik yapılmayacaktır.’’ Bütün bu sonuç açıklanması ve bütünleme sınavları ardından ise, kayıt yenileme dönemi başlayacak. Kayıt yenileme işlemi öncesi, Vakıfbank Şube veya Vakıfbank ATM’lerine harç ücretinin yatırılması gerekiyor. Kayıt yenileme işlemleri, harç ödemesi sonrası 13 Şubat 2017 ile 24 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılabilecek.

ATA AÖF Bahar Dönemleri ders kayıt işlemleri ise, 20 Şubat 2017 ile, 26 Şubat 2017 tarihleri arasında yapılacak. Mazeretli ders kayıt tarihleri ise 27 ve 28 Şubat.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN