Avlu dizisi konusu ve oyuncuları

Avlu dizisi konusu ve oyuncuları

Avlu dizisi Star tv'de yakında başlayacak diziler arasında yer alıyor. Birbirinden güçlü yapımları bir araya getiren Star tv yine güçlü bir diziyi ekranlarına taşıyacak. Avlu dizis yakında Star tv'de yayınlanacak. Baş rollerinde Demet Evgar gibi ünlü isimlerin bulunduğu Avlu dizisi hapishanede hayatı geçen kadınların yaşam öykülerini konu alacak. Biz de haberimizde Avlu dizisi konusu ve oyuncularını verdik.

Avlu dizisi Star tv'de yayınlanacak diziler arasında devam ediyor. Herkes dizi daha yayınlanmaya başlamadan Avlu dizis oyuncularını ve konusunu merak ediyor. Öncelerde yayınlanan Parmaklıklar Ardında dizisinin benzeri olan Avlu dizisi tamamen farklı bir biçimde işlenecek kadınların hapishanedeki yaşamlarını konu alacak bir dizi. Dizinin oyuncu kadrosu ise tamamen usta isimlerden oluşuyor. 

AVLU DİZİS KONUSU 

Limon Film imzalı projenin başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı ve Ruçhan Çalışkur yer alıyor. Projenin yönetmen koltuğunda İftarlık Gazoz, Dondurmam Kaymak gibi başarılı projelere imza atan Yüksel Aksu oturuyor.

Tanıtım, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Güçlü prodüksiyonu, hayata dokunan hikayesi ve usta oyuncu kadrosu ile “Avlu” çok yakında Star’da başlıyor.

18-02/22/avludzisi.jpg

AVLU DİZİSİ OYUNCULARI

DEMET EVGAR

19 Mayıs 1980 Manisa doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Daha önceden Çiçek Taksi, Yedi Numara, Tatlı Hayat, Bütün Çocuklarım, Emret Komutanım, 1 Erkek 1 Kadın ve Vatanım Sensin gibi dizi projelerinde rol almıştır.

CEREN MORAY

5 Haziran 1985 İstanbul doğumlu oyuncu Haliç Üniversitesi Konsevatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Deneyimli oyuncu daha önceden Serseri Aşıklar, Nefes Nefese, Doktorlar, Kavak Yelleri ve O Hayat Benim gibi dizi projelerinde rol almıştır.

KENAN ECE

24 Aralık 1980 İstabul doğumlu oyuncu Tiyatro ve Ekonomi eğitimi almıştır. Başarılı oyuncu daha önceden Masumlar, Deli Saraylı, İzmir Çetesi, Krem, Son, Güllerin Savaşı, Kalp Hırsızı ile Küçük Ağa’nın kadrosunda yer almıştır.

NURSEL KÖSE

29 Mart 1961 Malatya doğumlu oyuncu Köln’de Mimarlık Bölümü’nden mezun olmuştur. Daha önceden Kavak Yelleri, Kalpsiz Adam, Karadağlar, Al Yazmalım, Kötü Yol ve Paramparça’nın kadrosunda yer almıştır.

RÜÇHAN ÇALIŞKUR

13 Şubat 1947 Trabzon doğumlu oyuncu Ankara Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Usta oyuncu daha önceden Ihlamurlar Altında, Cemile, Rüya Gibi, Parmaklıklar Ardında, Canan, Şüphe, Benim İçin Üzülme, Yılanların Öcü ve Yeter gibi dizi projelerinde rol almıştır.

TEOMAN KUMBARACIBAŞI

18 Ekim 1971 Arjantin doğumlu oyuncu Gemi İnşaatı Mühendisliği Bölümü mezunudur. Oyunculuğa tiyatro ile başlayan deneyimli oyuncu daha önceden Fi, Hayat Bazen Tatlıdır, Kördüğüm, Güneşin Kızları, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam’ın kadrosunda yer almıştır.

GAMZE TOPUZ

8 Ekim 1983 Adana doğumlu oyuncu Türvak’ta Tiyatro eğitimi almıştır. Daha önceden En İyi Arkadaşım, Beşinci Boyut, Aşk ve Ceza, Türk Malı, Mavi Kelebekler, Cesur Hemşire, Güzel Çirkin, Evli ve Öfkeli ile Hayat Bazen Tatlıdır gibi dizi projelerinde rol almıştır.

AYÇA DAMGACI

1 Ocak 1973 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Canım Ailem, Güldünya, Aramızda Kalsın ile O Hayat Benim’in kadrosunda yer almıştır.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN