Ayça Ayşin Turan zirveye koşuyor

Ayça Ayşin Turan zirveye koşuyor

Oyuncu Ayça Ayşin Turan, Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Meryem’ dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile izleyiciden, yapımcılardan ve yönetmenlerden tam not aldı.

İlk yayın gününde trend topic olan dizi,  geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümünde, izleyiciyi ekrana kilitledi. Babasını kaybeden Meryem’in acısı genç oyuncunun performansı ile öyle bir bütünleşti ki seyirci acıyı içinde yaşadı.  Halen sosyal medya aracılığı ile tebrik mesajları alan oyuncu, aynı zamanda köşe yazarlarına da konu oldu.

Karagül dizisinde hırçın Ada  ardından  Sevimli Tehlikeli adlı sinema filminde şirin, sıcacık, coşku dolu  Zeliş’i canlandırıken  başlayan hayran kitlesi, şimdilerde en saf duygularla aşık olduğu adama sahip çıkmaya çalışırken yaşadığı hayal kırıklıkları sonucu hayatta güçlü kalmaya çalışan Meryem karakteri ile zirveye koşuyor.

Güzel oyuncu ‘’ hiçbir şey için acelem yok, her ne yapacaksam en iyisi, en doğru zamanda olsun’’ diyerek yapımcılardan gelen sinema filmi tekliflerini değerlendiriyor. Öncelikle performansı ve beraberinde güzelliği ile herkese adından söz ettiren oyuncu emin adımlarla başarıyı kucaklıyor.

 Genç oyuncu 44. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nde , En İyi Kadın Oyuncu ve de En İyi Dizi Çifti adayları arasında yer alıyor.  Meryem dizisi bu yıl 7 dalda aday olarak gösteriliyor.

Her  Çarşamba  saat 20.00’de Kanal D’de, dizi izleyici tarafından soluksuz izleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN