Azra Kohen'in yeni kitabı Aeden'a Hollywood ilgisi

Azra Kohen'in yeni kitabı Aeden'a Hollywood ilgisi

Fi, Çi, Pi isimli üçlemesiyle bestseller listelerinin ilk sırasında yer alan Azra Kohen'in yeni kitabı ‘Aeden’ ise yayımlandığı günden beri büyük ilgili görürken şöhreti ABD'ye uzandı. Prodüksiyon şirketi Tristar Productions İngilizceye çevrilmek üzere olan Aeden’ın film hakkını satın almak istiyor.

İstanbul'daki Four Seasons Hotel Bosphorus’ta basınla buluşan psikolog-yazar Azra Kohen, yeni kitabıyla ilgili bir Hollywood filmi projesinin de müjdesini verdi. İlk üçlemesinin diziye çekilmesini ulaşamadığı kitleye de ulaşmak için kabul ettiğini belirten Kohen "İnsanlık kocaman bir birlik olana kadar insan sayılmayız. Ya hep birlikte hepiz ya da hiç. Anlatmak istediğim bilgilerin çoğunluğa ulaşacağı yolları kullanmayı hedef edinen biri olarak dizinin internette ücretsiz yayınlanacak olması beni çok mutlu etti" diyor.
 
Azra Kohen’in sıradaki projesi Aeden için ünlü bir iş adamı aracılığıyla yazara film çekme teklifinde bulunan Tristar Productions Şirketi ile anlaşma. Görüşmelerin devam ettiği proje için İngilizcesinin dünyaya yayılmasını bekleyen Azra Kohen, sevenlerinin karşısında yakında Hollywood yapımı bir filmle çıkacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN