Bahar Candan gelen tepkilerin ardından özür diledi

Bahar Candan gelen tepkilerin ardından özür diledi

'İşte Benim Stilim' yarışmasının olaylı yarışma adayı Bahar Candan, Faik Öztürk'e adıyla hitap etmesinin ardından tepki aldı. Tepkilere dayanamayan yarışmacı daha sonra özür diledi.

TV8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim'in 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101'inci bölümünde, yarışmacı Bahar Candan, üslubu sebebiyle jüriyi sinirlendirdi.

Bahar Candan, konuk jüri üyesi Faik Öztürk'e "Faik" diye hitap etti. Bunun üzerine Nur Yerlitaş, "Faik denir mi? Faik benim dostum. Ben ona 'Faikçiğim' derim, 'Faik Bey' derim. Biraz daha dikkat" şeklinde uyarıda bulundu.

Diğer jüri üyeleri Kemal Doğulu ve Ivana Sert'in de tepki göstermesinin ardından olay yarışmacı, "Ben eğlenceli olsun diye yaptım. Terbiyesizlik yaptıysam özür dilerim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN