Balıkesir milletvekili aday listesi | 24 Haziran Seçimleri

Balıkesir milletvekili aday listesi | 24 Haziran Seçimleri

Balıkesir milletvekili aday listesi haberimizde. 24 Haziran 2018'de yapılacak olan cumhurbaşkanı ve 27. dönem milletvekili genel seçimleri için partilerin aday listeleri açıklandı. AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti, HDP ve diğer partilerin aday listelerini sayfamızda sizler için derledik. Balıkesir milletvekili adayları kimler, isimleri ve meslekleri neler? diye merak eden vatandaşlar sayfamızdan tüm detaylara ulaşabilirler. YSK'ya teslim edilen aday listelerine karar.com'dan ulaşabilirsiniz. İşte 2018 Balıkesir milletvekili aday listesi ve tüm detaylar.

Balıkesir milletvekili aday listesini sayfamızdan sizlerle paylaşıyoruz. 24 Haziran seçimlerinde AK Parti, CHP, İYİ Parti, MHP'nin adayları belli oldu. Peki Balıkesir'de hangi parti kaç milletvekili adayı çıkardı, isimleri ve meslekleri neler? YSK'ya teslim edilen aday listeleri haberimizde. İşte Balıkesir milletvekili adayları listesi ve genel seçim öncesi son gelişmeler.

BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ

AK PARTİ BALIKESİR ADAYLARI

Adil Çelik
Belgin Uygur
Yavuz Subaşı
Mustafa Canbey
Pakize Mutlu Aydemir
Ömer Alan
Osman Bıldır
Zeynep Deniz
Encan Aydoğdu

CHP BALIKESİR ADAYLARI

Ahmet Akın
Fikret Şahin
Ensar Aytekin
İrfan Barış
Seval Bozkurt
Ender Biçki
Neşe Zengin
Berrin Gençoğlu
Oğulcan Koçak

MHP BALIKESİR ADAYLARI

SIRA AD SOYAD ÖĞRENİM DURUMU MESLEĞİ

1 MEHMET KABAN ÜNİVERSİTE SAĞLIK MEMURU

2 FEVZİ ERKUT ASLANOĞLU YÜKSEK LİSANS YÖNETİCİ

3 SABİRE ZÜMRÜT TEMİZER ÜNİVERSİTE MEMUR

4 FATMA SAVRAN ÜNİVERSİTE ÖĞRETMEN / SANATÇI

5 HADİ SELİMOĞLU ÜNİVERSİTE TIP DOKTORU

6 BEYTULLAH DUYAR ÖN LİSANS ESNAF

7 MEHTAP AKGÜL ÜNİVERSİTE SAĞLIK MEMURU

8 KAMİL ÜRER ÜNİVERSİTE PLANLAMA UZMANI

9 SÜLEYMAN PEHLİVAN ÜNİVERSİTE GAZETECİ

İYİ PARTİ BALIKESİR ADAYLARI

İsmail Ok
Kamil Gültekin Öztürk
Nezahat Salon
Yaşar Genç
Begüm Küçükoğlu
Keriman Kültür
Özlem Ural
Erol Aydemir
Onur Şenel

SİYASİ PARTİLERİN ADAY LİSTELERİ YSK'YA SUNULDU

Milletvekili genel seçimine katılacak siyasi partiler tarafından milletvekili aday listeleri, Yüksek Seçim Kurulu'na (YSK) sunuldu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun ve beraberindeki heyet, 600 kişiden oluşan milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti. Milletvekili listesini sunduktan sonra açıklama yapan Sorgun, "Bildiğiniz gibi dün de kuralar çekildi. YSK huzurunda bütün siyasi partilerin ve basın mensuplarının katılımlarıyla şeffaf bir şekilde çekildi ve en güzel şekilde de tamamlanacağını düşünüyoruz. Milletimize, memleketimize hayırlı olsun. Bütün adaylarımıza başarılar diliyorum" dedi. 

CHP Sözcüsü Bülent Tezcan ve İYİ Parti Sözcüsü Aytun Çıray ile beraberindeki heyetler de milletvekili aday listelerini YSK'ya teslim etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN