Başak Köklükaya 6 yıl aradan sonra oyunculuğa döndü!

Başak Köklükaya 6 yıl aradan sonra oyunculuğa döndü!

Pelin Esmer’in merakla beklenen son filmi 'İşe Yarar Bir Şey' 27 Ekim’de vizyona girmeye hazırlanıyor. 2008’de Semih Kaplanoğlu’nun 'Süt' filminden beri beyazperdede görmediğimiz başarılı oyuncu Başak Köklükaya filmin başrolünde yer alıyor.

Hamam, Üçüncü Sayfa, Mustafa Hakkında Her Şey ve Süt gibi birçok başarılı filmde yer alan ödüllü oyuncu Başak Köklükaya filmde şair Leyla karakterini canlandırıyor. Köklükaya filmin başrollerini genç ve başarılı oyuncular Öykü Karayel ve Yiğit Özşener ile paylaşıyor.

Oyun, 11'e 10 Kala ve Gözetleme Kulesi filmlerinin ödüllü yönetmeni Pelin Esmer, 'İşe Yarar Bir Şey' filminin senaryosunu 'Bizim Büyük Çaresizliğimiz' ve 'Bir Süre Yere Paralel Gittikten Sonra' romanlarıyla tanınan ünlü yazar Barış Bıçakçı ile birlikte yazdı. 'İşe Yarar Bir Şey' filmi, bir gece trende yolları kesişen iki kadının "gel beni öldür” diyen bir adama doğru uzanan renkli yolculuklarını konu alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN