Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu boşanıyor

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu boşanıyor

Merve Şarapçıoğlu, boşanma davası açtığı Berk Oktay’a ağır suçlamalarda bulundu: Sadakatsiz biri, bana şiddet de uyguladı. Bana güvenmediği için parasını ailesi yönetiyordu

Berk Oktay-Merve Şarapçıoğlu çifti, boşanma kararı aldı. Boşanma davası açan Şarapçıoğlu, verdiği dilekçede, eşinin mesleğinin arkasına sığınarak kendisine vakit ayırmadığı için evlilik birliğinin kurulamadığını iddia etti.

Şarapçıoğlu, yaşadıkları diğer sorunları şöyle sıraladı:
"Berk'in kazancını ailesinin yönetmesi bana olan güvensizliğinin göstergesi. Öfke kontrolü sorunu var, şiddet uyguluyor."

Eşi, ünlü oyucnudan 250 bini maddi, 250 bini manevi toplam 500 bin TL tazminat istedi. İstanbul Anadolu Aile Mahkemesi'ne dava dilekçesi veren Merve Şarapçıoğlu, Berk Oktay'dan aylık 10 bin lira da tedbir nafakası talep etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN