Berna Canbeldek kimdir? Survivor'un yeni yarışmacısı Berna Canbeldek kimdir, kaç yaşında, nereli?

Berna Canbeldek kimdir? Survivor'un yeni yarışmacısı Berna Canbeldek kimdir, kaç yaşında, nereli?

Berna Canbeldek kimdir? Survivor ünlüler gönüllüler yarışmasına dahil olan Berna Canbeldek merak konusu oldu. Yeni yarışmacıyı Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından duyurdu. Peki Berna Canbeldek kimdir, kaç yaşında, aslen nereli? Berna Canbeldek neden diskalifiye olmuştu? İşte merak edilen tüm detaylar.

Berna Canbeldek kimdir, kaç yaşında ve nereli? Survivor'da yeni yarışmacı heyecanı yaşanıyor. Tv8 ekranlarının sevilen yarışmasına yeni bir yarışmacı daha dahil oldu. Program yapımcı ve sunucusu Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Berna Canbeldek'in all star takımına dahil olacağıı açıkladı. Berna Canbeldek, geçtiğimiz günlerde oyunda sakatlanan Ecem'in yerine geçeceği açıklandı. Daha önceki Survivor yarışmasında da yer alan Berna Canbeldek hakkında bir çok kişi bilgi almak istiyor. Peki Berna Canbeldek kimdir, neden diskalifiye olmuştu? İşte Berna Canbeldek hakkındaki tüm detaylar.

Acun Ilıcalı Instagram hesabından yarışmaya Berna Canbeldek'in dahil olacağını açıkladı. Ilıcalı “#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum” notunu paylaştı.

BERNA CANBELDEK KİMDİR, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?

Survivor All Star yarışmasında yer alacak olan Berna Canbeldek 1989 yılında dünyaya gelmiştir. State School of Ballet and Acrobatics Berlin ve Transform Acting School Berlin'de eğitim alan Canbeldek dans, akrobasi, şarkı söylemek, piyano, at binme ve inline skates ile ilgilenmektedir. Türkiye’den Almanya’ya göç eden ailesiyle birlikte Berlin’de yaşamaktadır.

2012 yılında Yetenek Sizsiniz yarışmasına katılan ve geniş kitleler tarafından tanınan Berna Canbeldek, Survivor 2014 & 2015 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasına da katılmış ve buradaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Survivor 2014'de Sahra ile arasında çıkan kavganın ardından Berna diskalifiye olarak adadan ayrılmıştı.

İyi derecede Almanca, Hollandaca ve İngilizce konuşan Berna Canbeldek, 2017 yılında Acun Ilıcalı tarafından hazırlanıp sunulan Boxun Yıldızları’nda ring’e çıkmıştır.

BERNA-SAHRA KAVGASI

2015 yılında Survivor’da yarışan Berna ve Sahra’nın arasında yaşanan kavga nedeniyle Berna Canbeldek yarışmadan diskalifiye edilmişti. Bu sezon da benzer bir olay yaşanacak mı merak konusu…

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN