Beyaz Seda Sayan için ne dedi?

Beyaz Seda Sayan için ne dedi?

Beyaz’ın O Ses Türkiye'de Seda Sayan isyanı magazin dünyasının gündeminde. Haberimizde 'Beyaz Seda Sayan için ne dedi?' sorusunun yanıtını bulabilir O Ses Türkiye yarışmasında yaşananları öğrene bilirsiniz. İşte konunun detayları ve son dakika haberleri...

Beyaz’ın O Ses Türkiye'de Seda Sayan isyanı günün en çok konuşulanı oldu. Vatandaşklar Beyaz Seda Sayan için ne dedi? sorusunun yanıtını araştırıyor. Beyaz Seda Sayan için “Yarışmanın ayarını bozdu” derken ne demek istedi? İşte O Ses Türkiye'de yaşananlar...

BEYAZ O SES TÜRKİYE'DE SEDA SAYAN İÇİN NE DEDİ? 

Beyaz O Ses Türkiye yarışmasında Seda Sayan'ı eleştirdi. O Ses Türkiye'nin 21. bölümünde sahne alan Cennet Taşdelen, performansıyla Hadise, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ü döndürmeyi başardı. Ama Seda Sayan'ı döndüremedi. 

O Ses Türkiye sahnesine çıkan Cennet Taşdelen'e dönmeyen Seda Sayan'ın açıklaması Beyazıt Öztürk'ü isyan ettirdi. Beyaz "Yarışmanın ayarını bozdu" dedi. Daha sonrasında Seda Sayan ile Beyazıt Öztürk'ün arasında geçen diyalog O Ses Türkiye yarışmasına damga vurdu.

Seda Sayan, yarışmacıya neden dönmediğini açıkladı. Beyazıt Öztürk'ün Seda Sayan'ın açıklamasına verdiği yanıt herkesi güldürdü. Beyaz, Sayan'ın herkese dönmesi sonrası "Yarışmanın ayarını bozdu. Bu yarışma istediğine dönüp istediğine dönmeyeceğin yarışmaydı. Gelecek yıl biz olmayız burada, tek başına kalır bu burada takılır."

SEDA SAYAN KİMDİR? 

Seda Sayan, 30 Aralık 1961'de İstanbul'da doğdu. Gerçek adı Aysel Gürsaçer olan sanatçı, müzik dünyasındaki çıkışını 1980li yıllarda yaptı. "Ah Geceler", "Bebeğim", "Ben Sana Demedim mi", "Sensizliğe Yanarım" ve "Var mısın" gibi parçalarla çıkış yaptı. Uzun bir süredir televizyonların sabah kuşağında kadın programı yapmakta olan sanatçı birçok dizide oyuncu olarak yer aldı. Tamer Karadağlı ile birlikte rol aldığı "Fedai" isimli dizinin başarısızlığının ardından müzik çalışmalarına devam etti. Bir dönem televizyonda yayınlanan bir yarışma programında İbrahim Tatlıses ve Muazzez Abacı ile jüri üyeliği yapmıştır.

18-12/16/seda-sayan-o-ses-turkiye.jpg

1987 yılında Rıdvan Kılıç ile evlenen sanatçının bu evliliği 6 ay sürdü. 1990 yılında Sinan Engin ile olan evliliğinden tek oğlu Oğulcan Engin'e sahip olan Seda Sayan, 6 yıl süren bu evliliğin bitmesinden sonra 1998 yılında Soner Yapcacık ile evlendi. Bu evliliği de son bulduktan sonra içinde Mahsun Kırmızıgül'ün de bulunduğu birçok kişi ile ilişkisi olan sanatçının gündemde en uzun kalan ilişkisi Nihat Doğan ile oldu. Nihat Doğan ile nişanını bozduktan kısa bir süre sonra 1 Şubat 2008'de kendinden 23 yaş küçük olan şarkıcı Onur Şan ile evlendi. Sanatçının nikahını İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN