Beyaz Show konuğu Seyhan Şaşko kimdir? Güzel spiker Seyhan Şaşko hakkındaki tüm detaylar

Beyaz Show konuğu Seyhan Şaşko kimdir?  Güzel spiker Seyhan Şaşko hakkındaki tüm detaylar

Beyaz Show konuğu Seyhan Şaşko kimdir? sorusu Beyaz Show izleyicileri tarafından sosyal medyada sorulmaya başlandı. Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King ile birlikte programa katılacak olan güzel spiker Seyhan Şaşko kimdir, kaç yaşındadır, mesleği nedir sorularının yanıtını sizler için araştırdık. İşte Seyhan Şaşko hakkındaki tüm ayrıntılar...

Seyhan Şaşko kimdir? ünlü spikerin Beyaz Show'a konuk olacağını öğrenen izleyiciler bu sorunun yanıtını sosyal medyada araştırıyor. Seyhan Şako bir dönem Tuncay Şanlı ile olan birlikteliği ile gündeme gelmişti. Güzel spiker Seyhan Şaşko, programda izleyilerden gelen soruları cevaplandıracak. Peki bu akşam Beyaz Show konuğu Seyhan Şaşko kimdir? İşte yanıtı haberimizde.

Kanal D ekranlarında cuma akşamları yayınlanan Beyaz Show'un bu akşamki konuğu Seyhan Şaşko olacak.  Beyazıt Öztürk’ün sevilen talk- show programı "Beyaz Show"a bu hafta Seyhan Şaşko2nun yanı sıra Demet Akalın, İlker Ayrık, Zach King konuk oluyor. Programın takipçileri, Seyhan Şaşko kimdir sorusunun yanıtını merak ediyor.  

SEYHAN ŞAŞKO KİMDİR?

Seyhan Şaşko, 7 Ocak 1989 tarihinde Makedonya'da dünyaya geldi. Henüz üç yaşındayken babasının mesleği dolayısıyla ailesiyle birlikte İstanbul'a taşınan Seyhan Şaşko, eğitimine de burada başlamıştır. Marmara Üniversitesi Devlet Konservaturından mezun olan güzel isim, küçük yaşlardan itibaren spora ilgi duymuştur. Tenis başta olmak üzere birçok spor dalına ilgi duyan Seyhan Şaşko, bir dönem TRT Çocuk korosunda da yer almıştır.

1.75 boya sahip olan güzel sunucu, şu sıralar Bein Sports'da kariyerini sürdürmektedir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN