Bir asırlık ikiz teyzeler

Bir asırlık ikiz teyzeler

Brezilya’da yaşayan tek yumurta ikizleri Maria Pignaton Pontin ve Paulina Pignaton Pandolfi, yüzüncü yaş günlerini kutladı.

Bu ‘tarihi’ anları ölümsüzleştiren Brezilyalı fotoğrafçı Camila Lima, ‘’Bu zamana kadar bu kadar yaşlı kimseyle tanışmamıştım. Hele ikizlerle hiç! Aileleriyle görüştüm ve fotoğraf çekimini bir hediye olarak teklif ettim. Hepimiz heyecanlıydık.

Güzel elbiseler giydiler, saçlarını yaptılar ve fotoğraf çekimi için başkente geldiler’’ dedi. İkizler ise bir an bile birbirlerinden ayrılmadıklarını dile getirdi. İkizlerden Paulina’nın altı çocuğu, 19 torunu ve 16 tane de torununun çocuğu bulunmakta. Maria’nın ise, beş çocuğu, 12 torunu ve yedi tane torununun çoğu var. Paulina yaşamı boyunca, iki kalp krizi geçirmiş ve bir de kanser atlatmış.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN