Bir Deli Rüzgar Uğur kimdir? Bir Deli Rüzgar Berk Cankat kimidir?

Bir Deli Rüzgar Uğur kimdir? Bir Deli Rüzgar Berk Cankat kimidir?

Bir Deli Rüzgar Uğur kimdir? sorusu dizinin ilk bölümünden sonra merak edilip araştırılmaya başlandı.Haberimizde Bir Deli Rüzgar dizisindeki Uğur karakterinin kim olduğunu bulabilirsiniz. Ayrıca Uğur karakterine hayat veren 'Berk Cankat kimidir?'sorusunun da cevabını öğrenebilirsiniz.

Bir Deli Rüzgar Uğur kimdir? sorusu Fox TV'nin yeni dizisinin yayınlanmasından sonra sorgulanmaya başlandı. Yazımızda ayrıca  'Bir Deli Rüzgar Berk Cankat kimidir?' sorusununda cevabını bulabilirsiniz. Fox TV'de 15 Eylül akşamı ilk bölümü yayınlanan Bir Deli Rüzgar Türk izleyicilerinden tam not aldı. İşte dizide en çok merak edilen Uğur ve Berk Cankat hakkında her şey...

Bir Deli Rüzgar Uğur izleyicileri meraklandırıken karaktere hayat vern Berk Cankat kimdir? FOX TV ekranlarında yayın hayatına 15 Eylül cumartesi akşamı başlayan Bir Deli Rüzgar dizisinde dikkatleri çeken isimlerden birisi Berk Cankat oldu. Dizide 'Uğur' isimli karakteri canlandıracak olan Berk Cankat 'un hayatına dair merak edilen her şeyi sizler için derledik. 

BİR DELİ RÜZGAR 1. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

18-09/16/bir-deli-ruzgar-ugur.jpg


BİR DELİ RÜZGAR UĞUR KİMDİR?

Bir Deli Rüzgar dizisinde Uğur karakteri kimdir? Red Road adlı gece kulübünün sahibi, 35 yaşlarında, yarı-karanlık bir tip… Az konuşuyor, gizemli… Biraz ürkütücü bir sessizliği ve bazen psikopat bakışları / davranışları var. Ama çok yakışıklı ve karizmatik… Gökçe, sahne hayatına onun kulübünde adım atacak. Niyeti, amacı nedir, kolay çözülemeyen biri Uğur… İyilikle kötülük arasındaki ince çizgide sıkışmaktan, kaybolmaya yüz tutan bir ruh…

18-09/16/berk-cankat.jpg

BERK CANKAT KİMDİR? 

1984 yılında Ankara'da doğan Berk Cankat, Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü mezunudur. Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk eğitimi aldıktan sonra tiyatro ile sanat hayatına adım attı. Sana Bir Sır Vereceğim dizisi ile televizyon dünyasına adım atmış ardından farklı projelerde yer almıştır.

Bilkent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü’nden mezun olan Berk Cankat, oyunculuğa 1999 yılında oynadığı “Ay Işığı’nda Şamata” isimli tiyatro oyunuyla başladı. Sana Bir Sır Vereceğim ve Güzel Köylü gibi dizilerle adından bahsettiren Berk Cankat, TV dizileri ve sinema filmlerinde roller almaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN