Birce Akalay ve Murat Ünalmış ekran başında bir arada

Birce Akalay ve Murat Ünalmış ekran başında bir arada

'Yer Gök Aşk' dizisinde tanışıp evlenen Birce Akalay ve Murat Ünalmış beş yıl aradan sonra tekrar ekran karşısında bir araya gelecek.

Sarp Levendoğlu’yla ayrılığının ardından balet Can Tunalı’yla yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkan Birce Akalay, eski eşi Murat Ünalmış’la kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor. Oyuncunun, star TV’de yayınlanan ‘Hayat Bazen Tatlıdır’ dizisinin kısa bir süre sonra ekrana veda edeceği öğrenildi. Ekrandan uzak kalmama kararı alan Akalay, yeni bir dizi için imza attı. Oyuncu, yıllar önce FOX’da yayınlanan ‘Yer Gök Aşk’ setinde tanışıp, nikah masasına oturduğu Murat Ünalmış’la yeni bir projede yer alacak. 

Çekimleri Antakya’da 1.5 ay sonra başlayacağı öğrenilen dizide ikiliye, Vildan Atasever eşlik edecek. Gençlik dizisi olduğu öğrenilen proje, Star TV’de ekrana gelecek. Akalay, Ünalmış’la bir yıl süren evliliğin ardından 2012’de boşanmıştı. Oyuncu, ayrılığının ardından Levendoğlu ile ‘Küçük Ağa’ dizisinde kamera karşısına geçip, aşk yaşamaya başlamış ve kısa sürede
dünyaevine girmişti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN