Bordo Bereliler Afrin geliyor

Bordo Bereliler Afrin geliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin destek verdiği ve gerçek silahların kullanıldığı Bordo Bereliler Afrin izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu Balamir Emren'de Komuta Hakan'ı canladıracak.

 AYŞENUR ERSOY

Oyuncu Balamir Emren final yapan dizi Dolunayı'ın ardından sevenlerinin karşısına Bordo Bereliler Afrin filmiyle çıktı. Filme Türk Silahlı Kuvvetleri'nin destek vermesi ve kullanılan silahların gerçek olması izleyciyi daha da meraklandırdı. Yönetmen koltuğunda Erhan Baytimur'un oturduğu yapımcılığını ise Erdoğan Yaprak ile Ali Ertem'in üstlendiği filmin çekimlerine Bursa'nın İnegöl ilçesinde başlandı. Filmde Komutan Hakan karakterini canlandıran Emren'in sosyal medyada paylaştığı silahlı ve asker kıyafetli fotoğrafları da hayranlarından büyük ilgi gördü. Emren, “Askerliğin kutsal bir görev olduğunu her Türk genci gibi bende bu görevi filmde olsa yerine getirmeye çalışacağım, böyle bir karakteri oynadığım için çok mutluyum” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN